Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok, ha a férjemnek feltehetőleg afférje volt/van egy lánnyal?
Nem tudom, hogy mi történt, volt-e egyáltalán valami vagy van vagy csak az egyik fél remél többet. Amit tudok, hogy a férjem és a diákja között kialakult valamilyen baráti kapcsolat és félreérthető levelezgetésüket megtaláltam a férjem emailjei között, mikor a dolgainkat intéztem. Annyi szűrődött le, hogy a lány nagyon elveszettnek állítja be magát és köszöni, hogy a férjem van neki, rá gondol folyton. Nem hazudok, ledöbbentem. Nem akartam rögtön letámadni őt, hogy megtudjam az igazságot, de úgy éreztem felesleges várni,ezért megkérdeztem még aznap este, mikor ezzel szembesültem és lefagyott szó szerint, illetve elintézte annyival, hogy egy kislány, de nem néz rá másképp, mint ahogy kéne, nincs kedve erről beszélni. Még sosem volt olyan helyzet, amikor okot adott volna arra, hogy ilyen problémába kerüljünk, nem az a fajta ember. Fogalmam sincs hogy érdemes-e ezen gondolkodni tovább, de úgy érzem valami nincs rendben, nem őszinte, rosszul érintette, hogy megláttam ezt a dolgot és azóta próbál kevesebb időt itthon tölteni.
Nem tudom mit tehetnék, még sosem voltunk ilyen helyzetben és őszintén szólva a csalódottságon kívül mást nem tudok érezni, ezért az lenne a kérdésem, hogy ha valakivel történt hasonló megosztaná-e a tapasztalatát/véleményét? Egy fiatal férfi tényleg képes arra, hogy levegőnek nézzen egy másik nőt a családja miatt? Vagy miért reagál úgy, hogy hallani se akar róla?
31/N
Amúgy se másold be, mert az a levéltitok súlyos megsértése. Mivel kitörölhetetlenül keringene az interneten, a férjed bármikor szembetalálkozhat vele, vagy a kis Micike, vagy a barátnői, akik lehet, hogy mint bizalmasai olvashatták a levelezésüket.
Tanár bácsi hiúságát legyezgeti, hogy a diáklány belezúgott és bizalmába fogadta. Lehet, hogy még nem jutottak el az ágyig, csak a lelki flörtnél tartanak, de az ördüng nem alszik ám!
Ezek a kis diáklányok gátlástalanul képesek akár a jó jegyért is körbeudvarolni a tanár urat.
Lehet, hogy csak egy kis számító rüfke, aki meg akarja spórolni a tanulást.
A tanarak nem keresnek olyan sokat, hogy érdemes lenne rájuk szállni egzisztenciális okokból.
Ezek a kis kullancsok pedig nagyon is rámennek a pénzre, kocsira, ingatlanra, biztos egzisztenciára.
Sokszor pofára esnek tanár bácsik, amikor a kis kullancs a jó jegy után lelép szépen... :-))))
Én szeretném, ha őszinte lenne velem, de mivel nem mond többet, nem tudom azt mondani, hogy egy nagy hülye vagyok, amiért ezen gondolkodom. Ha a képembe nevetett volna, hogy ez egy félreértés vagy elmagyarázza, hogy mi hogy volt, akkor elhiszem. Viszont felhúzta magát úgy, hogy nyugodtan megemlítettem, mindent meg tudunk beszélni, most viszont hallgatag és ideges lett, ez azóta sem változott.
Nem mondom, hogy nem lehet az egész egy hülyeség, de azért ilyen személyes beszélgetést látni az ember társa és egy idegen között nem kellemes és megszokott. Sok női barátunk van, akiket nagyon szeretünk, ez önmagában nem meglepő. Tudom, hogy ki a lány, láttam csoportképen, női szemmel nem átlagos. Megmondom őszintén, ha elmondaná, hogy vonzalmat ébresztett benne, nem csinálnék belőle nagy ügyet, ezt meg lehet beszélni és szerintem sok házasságban előfordul. Szükségem van arra, hogy megbeszéljük.
minél zárkózottabb a témával kapcsolatban, annál biztosabb a dolog.
Főleg, hogy többségében fiúkat tanít, ez a kis "kakukktojás" meg mint "te vagy az én boldogságom" címen írogat neki.
Nos, ennek hosszú előzménye van.
De! Igenis! Minden férfi "olyan fajta", ha megbirizgálják a hiúságát, az érzékeit.
Szóval ez bizony vagy flört, vagy már több is annál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!