Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mennyi a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi a nagy korkülönbség? Például 18 év sok? Én 43 a párom 62 éves. Mire számíthatok pár éven belül?

Figyelt kérdés

2014. jan. 16. 21:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
69%
Főnököm és a férje között 22 év van, a csaj egy fiatalos, de nyugis nő (44 éves), a férje 66, és egyre öregszik... de nagyon jól megvannak, egyszerűen piszok jól alkalmazkodnak a változásokhoz. Irigylem őket :)
2014. jan. 16. 21:39
 2/26 anonim ***** válasza:
64%
őszintén,szerintem sok,de ha boldogok vagytok,akkor az a lényeg..más nem számít!
2014. jan. 16. 21:39
 3/26 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudnám elképzelni magam egy 62 éves ember mellett. Eszembe nem jutna.
2014. jan. 16. 21:40
 4/26 anonim ***** válasza:
81%
Pár éven belül ápolónő leszel.
2014. jan. 16. 21:41
 5/26 anonim ***** válasza:
96%
Anyukám 43, és most ment hozzá egy nagyon fiatalos 65 éves férfihoz. Nagyon szeretik egymást, mindketten elváltak, vannak gyerekek, unokák, már nem akar egyikőjük sem családot alapítani, és nagyon megtalálták egymást. Anyukámat még sosem láttam ilyen boldognak. Egy dologtól fél...hogy a korkülünbség miatt a férje sokkal előbb fog elmenni, és hogy nincs már olyan sok idejük együtt...
2014. jan. 16. 21:43
 6/26 anonim ***** válasza:
74%
Impotenciára számíthatsz pár éven belül.
2014. jan. 16. 21:45
 7/26 anonim ***** válasza:
91%

4: én a nálam két évvel idősebb férjem mellett lettem ápolónő, huszonévesen...

Semmire nincs garancia az életben.

2014. jan. 16. 21:45
 8/26 anonim ***** válasza:
77%
Lehet ápolónő nem leszel, de korán megözvegyülhetsz...Sok a 18 év korkülönbség.
2014. jan. 16. 21:46
 9/26 anonim ***** válasza:
85%
Milyen szerencse, hogy az ember nem a korkülönbség alapján választ magának partnert !!!
2014. jan. 16. 21:55
 10/26 anonim ***** válasza:
90%

az életből merített példával tudok szolgálni: anyám és az expasija közt is ennyi volt. 10 évig éltek együtt, bár voltak olyan problémák amik a pasi személyiségéből fakadtak. vagy inkább abból hogy nem igazán illettek össze...

na mind1 is, anyum a végére már nagyon megelégelte a fickó viselkedését, és dobbantott.

52 éves, egyedül él, barátnőzik, mászkál jobbra-balra, rendezgeti a lakását, és sztem boldogabb mint a csókával valaha. lehet hogy már nem lesz több párkapcsolata az életben, de hiszem hogy ez nem fogja őt padlóra küldeni.

ahogy idősödött a jóember, annál idegesítőbbé váltak az olyan rossz tulajdonságai, amire 10 évvel azelőtt csak legyintett volna anyám.

2014. jan. 16. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!