Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi a nagy korkülönbség? Például 18 év sok? Én 43 a párom 62 éves. Mire számíthatok pár éven belül?
4: én a nálam két évvel idősebb férjem mellett lettem ápolónő, huszonévesen...
Semmire nincs garancia az életben.
az életből merített példával tudok szolgálni: anyám és az expasija közt is ennyi volt. 10 évig éltek együtt, bár voltak olyan problémák amik a pasi személyiségéből fakadtak. vagy inkább abból hogy nem igazán illettek össze...
na mind1 is, anyum a végére már nagyon megelégelte a fickó viselkedését, és dobbantott.
52 éves, egyedül él, barátnőzik, mászkál jobbra-balra, rendezgeti a lakását, és sztem boldogabb mint a csókával valaha. lehet hogy már nem lesz több párkapcsolata az életben, de hiszem hogy ez nem fogja őt padlóra küldeni.
ahogy idősödött a jóember, annál idegesítőbbé váltak az olyan rossz tulajdonságai, amire 10 évvel azelőtt csak legyintett volna anyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!