Az ilyen szülőket hogyan lehetne végre megtörni?
22 éves vagyok, a barátnőm 15, és lassan fél éve együtt vagyunk, viszont a szülei már az elejétől kezdve ellenezték a kapcsolatot a koromra hivatkozva.. ez az elején nem is volt gond, mondtuk majd idővel jobb belátásra térnek.
(Mielőtt bárki elítélne, spontán jött az egész, csak elkezdtünk beszélgetni 2-3 hónappal azelőtt, hogy járni kezdtünk, és egyre jobban megkedveltük egymást. Órákig tudtunk beszélgetni és egyszerűen élveztük egymás társaságát, volt hogy reggel 6-ig csak beszélgettünk és képtelenek voltunk/vagyunk egymásra unni, és igen egymásra találtunk és nem szégyellem, hogy beleszerettem..)
Tehát lényeg.. nem törtek meg, még mindig, és ez már egyre nehezebb. A helyzet az, hogy annyira hatalommániásak, hogy ha kimondanak valamit annak úgy kell lennie, és még csak meg sem akarnak ismerni, soha nem is láttak, azt sem tudják mitől féltik a lányukat.. Szóltam a csajnak, hogy mondja azt, hogy nem várom el h megbízzanak bennem, engedjék csupán, hogy menjek hozzájuk mondjuk hétvégente, hogy legalább láthassam, hogy ne kelljen titokban találkozzunk, ne engedjék el velem sehova, csak én menjek hozzájuk.. de semmi.. nem akarnak engedni, nem akarnak megismerni sem, a barátnőm is próbálkozott, állandóan könyörgött és mondogatta de figyelembe sem veszik, karácsonykor sem találkozhattunk, újévkor épp hogy össze tudtuk hozni hogy lássuk egymást egy kicsit, de mostanában szinte sehova nem engedik, és nehezen tudjuk megoldani.. és egyre nehezebb minden.. ki akarunk tartani kézzel lábbal mert szeretjük egymást, jobban mint bárkit eddig, és volt, hogy megpróbáltuk elengedni a másikat de 1 napig sem bírtuk, hogy ne írjunk a másikra, képtelenek vagyunk egymás nélkül meglenni, egymással viszont ha így megy tovább tönkre megyünk, mert ez a helyzet kikészít minket.
Akit ilyen szigorúan fognak az még titokban sem fog veled találkozni,és órákig fecsegni.
Ha igaz is, én tökéletesen megértem a szülőket. Én sem engedném, hogy egy szerencsétlen férfi aki gyáva a saját korabeli nőkkel kapcsolatot kialakítani, kislánnyal kezd..
20:39
Igen ő is pont így csinálja, és élvezem azt, hogy semmit sem tudnak az emberről és máris leírják. De hát ilyenek az emberek errefelé nemdebár? :)
Szerinted egy 15 éves nem változik?? Dehogynem. Majd amikor gimibe megy, vagy egyetemre..Te már unalmas leszel neki.
Én az apja helyében komolyan elbeszélgetnék veled, és elmondanám, hogy vagy békén hagyod a lányomat vagy nagyon megbánod. 15 éves! GYEREK Te meg elvileg felnőtt ember vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!