Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi a nagy korkülönbség? Például 18 év sok? Én 43 a párom 62 éves. Mire számíthatok pár éven belül?
Ha feltetted a kérdésed az internet vegyes népének, szerintem eléggé bizonytalan lehetsz saját magadban, és a kapcsolatban, amiben vagy. A korkülönbségen nem lehet változtatni, a bizonytalanságodon viszont igen.
-Lehetséges, hogy elrettentést vártál tőlünk? Hogy igazoljuk nem alaptalanul vannak kétségeid?
Van egy olyan érzésem, hogy megtaláltad, vagy megtalált ez a hapek és belementél a kapcsolatba, mert féltél, hogy nem találsz másikat, most meg eszed a kefét, hogy esetleg elhamarkodtad a dolgot.
- Az a büdös nagy igazság, hogy teljesen mindegy hány éves vagy, vagy hány éves a párod csak az életed hátralévő idejét pazarlod, bármilyen kapcsolatra is, ha bizonytalan vagy. Inkább keressen az ember egy életen át, mintsem hogy megállapodjon valaki mellett, aki nem is kell neki igazán, mert esetleg gyáva és fél hogy egyedül marad: nagyon nagy igazság, hogy az ember párkapcsolatban is képes teljesen magányos lenni. Áltatod magad, hazudsz magadnak és közben nem csak a saját életed, de a másikét is pazarlod. A társadalomban lehet legálisan gyilkolni, megbízásra lopni, hazudni sok embernek szemrebbenés nélkül, és csalni is büntetlenül.
Saját magunknak hazudni azonban soha nem lehet büntetlenül, mert az élet előbb vagy utóbb, de benyújtja a számlát, brutálisan kegyetlen módon.
Ezen gondolkozzon mindenki, ne azon, hogy kit meg hogy kell ápolni, meg ki tud szexelni és ki nem. Dugni a nyulak is tudnak, SZERETkezni csak az ember, bármilyen löttyedt is a fenekünk.
Kérdező,te magad meg is válaszoltad a kérdésedet.Az lesz,ami most van,csak fokozódni fog.Vagy azt gondoltad,valaki majd azt válaszolja,hogy fiatalodni fog a párod?
Van egy ismerősöm,aki 24 évesen kötött házasságot egy elég jó arcú 62 éves nyugdíjas bácsival.A bácsi a tenyerén hordozta,de a felesége 3 év múlva ott hagyta azzal a jelszóval,hogy öreg.És mit gondoltok,kihez ment hozzá?Egy másik öreghez!Csak azon nem látszott annyira a kor.Az új öreggel úgy élt,mint a kutya meg a macska,de mivel lett két közös gyermekük,anyagi okokból együtt voltak kénytelen élni.Azt mondják,a Teremtő tökéleteset alkotott.Amikor ezen elgondolkodom,látom a tökéletes mellett a legalább ugyanannyi tökéletlenséget,ami megkeseríti az életet,s vágyom a tökéletes Világba.Milyen jó is lenne,ha minden ember megtalálná a párját,akivel leélhetné boldogságban az életét!Ha korai özvegység sem lenne!És ha csupa-csupa jó ember lenne!Ám sajnos ez a hármas;a test,a lélek és a szellem egysége,nem mindenkinek adatik meg,ebben a tökéletes,tökéletlen Világban.
Én ennél egy sokkal nagyobb korkülönbséges kapcsolatot tudok mondani. (Több mint 30 év.) A lány harmincas, idővel családot szeretne.
Jól működik a dolog évek óta, állítólag a pasinak sincs ellenére a gyerekvállalás, bár eredetileg nem tervezte, de a lány kedvéért hajlandó lenne.
Nem látok bele, szóval nem tudom, mennyire működik jól, de amit így felületesen látok, annak alapján jól működik. Aztán majd kiderül persze.
Szerintem a 18 év nem olyan vészes egyébként. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!