Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi a nagy korkülönbség? Például 18 év sok? Én 43 a párom 62 éves. Mire számíthatok pár éven belül?
Így szerintem nem sok, akkor lenne, ha a gyermekvállalás is játszik.
Hogy mi lesz ebből, azt nem tudhatjuk, mivel nincs jósgömbünk. Apukám 80 évesen is jó egészségnek örvend. Még akár az is benne van a pakliban, hogy a párod temet el téged, vagy ő fog ápolni mert közbeszól egy betegség.
Ne foglalkozz a korkülönbséggel, az a lényeg, hogy jól megvagytok-e.
És ha özvegy lesz? de addig boldogan él...
Hány házasság megy tönkre 1-2-5 év korkülönbséggel? Akkor ne házasodj 1-2-5 év különbséggel, mert akkor meg nagy valószínűséggel elvált lesz belőled.
Annak, aki arra hivatkozva mondja, hogy ne, hogy az anyukája 10 évvel idősebb pasival élt: ott nem a pasi kora volt a baj, hanem hogy anyukád örgedett 10 évet, és már nem felelt meg neki az, ami 10 évvel korábban igen. Te magad írtad, a pasi mindig olyan volt...
# 5
"Egy dologtól fél...hogy a korkülünbség miatt a férje sokkal előbb fog elmenni, és hogy nincs már olyan sok idejük együtt..."
Pont ezert boldogok, mert mindig ott van a kapcsolatban az elveszitehetem erzes es igy meg tudjak elni a mindennapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!