Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elindult a lavina! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elindult a lavina! Szerintetek Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
7 éve élek házasságban,időközben megromlott a kapcsolatunk.Van két gyermekünk egy 5 éves fiú és egy 4 éves kislány,akiket nagyon nagyon szeretek.Próbáltam megjavítani,de minden próbálkozásom kudarcba fulladt,nem működik semmilyen téren a kapcsolat.Sajnos megcsaltam a nejem és ez kiderült,most el kellett költöznöm és kiderítette a partnerem személyét is,az a helyzet,hogy neki is családja van,de az ő kapcsolatuk sem működik régóta.Az én nejem azon van minél előbb adjuk be a válópert és váljunk el azóta,hogy kiderült nem is beszél velem.Tudom,hogy ebben a sztoriban én vagyok a ludas ehhez nem fér kétség.Azt nem tudom,hogy a partnerem férjének megmondja e vagy ki fog e derülni,ő is fél a következményektől,elmondása szerint ki akar lépni a házasságából,de nincs elég mersze megtenni.Fél,hogy mástól tudja meg a férje és akkor iszonyú nagy botrány lesz.Szeretnénk közös életet kezdeni,csak tartunk a következményektől,de vállaljuk, jöjjön aminek jönnie kell.Szerintetek a partnerem férje,hogyan fogja fogadni?Van itt valaki akinek hasonlóképpen alakult az élete?
2013. dec. 28. 10:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Honnan tudnánk, hogy a férj hogy fogja fogadni???? De, tegnap a szeretőd írta ki ugyanezt! Idegenek ebbe nem tudnak beleszólni!
2013. dec. 28. 10:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

A partner férje így is, úgy is nagyon ki fog akadni. Szerintem épp ideje lenne az egyenes utat választani és tisztességesen felvállalni a dolgot, ha tényleg együtt akarjátok folytatni. Ne alázzátok meg, csapjátok be őket mégjobban!

Egy valaha megcsalt nő

2013. dec. 28. 10:25
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Tudom, hogy nem a kérdéssel kapcsolatos amit írok, de nekem még az is fura, hogy tud valaki egy másik ágyából kiszállni, majd haza menni a családjához és úgy tenni, hogy semmi sem történt, legyen az nő, vagy férfi...
2013. dec. 28. 10:39
 4/18 anonim ***** válasza:
70%
Van hozzá gyomruk sajnos.Két igen gyáva emberről szól a történet,aki most lapít,mint sz.ar a gazban.Téged már kivágtak otthonról,most az lenne legalább veled szemben a fair,ha a rongyod is a férje elé állna és bevallaná,hogy félrelépett.Gondolom fosol,hogy a férj agyon vág.Mit is lehet mondani erre,megérdemelnéd?!
2013. dec. 28. 10:42
 5/18 anonim ***** válasza:
76%
hogy mire számithatsz most? - remélem arra, hogy a férj jol összever, az asszonyod kiforgat még a gatyádbol, és hogy majd rájössz, milyen másnak a két gyerekét nevelni..és nem a sajátjaidat....
2013. dec. 28. 10:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Milyen jó alapokra épül ez a kapcsolat...na mindegy.Most őszintén a szeretőd, minek hazudozik még? Nyissa ki a száját, és mondja el, ne pedig várjon a tapsra, mint ahogy Te tetted.

Nem ismerjük a férjét, így kétféleképpen reagálhat mint megcsalt fél. Vagy kiveri a balhét, és elintézi, hogy pokol legyen az életetek vagy pedig emelt fővel, búcsút int a nejének, és le se fogja sz*rni, hogy mi van veletek.

2013. dec. 28. 11:40
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Van egy eléggé közeli ismerősöm, ahol a következő volt a szituáció:

Adott egy házaspár három közös gyerekkel, a férj dolgozott látástól vakulásig, hogy boldoguljanak és a frissen vásárolt házra felvett hatalmas összegű hitelt törleszteni tudják. A nő otthon volt a gyerekekkel és egy idő után ráunt a családanya szerepre és arra, hogy a férje sosem volt otthon. Megismerkedett egy férfival, akinek szintén három gyereke volt, a házassága szintén mélyponton. Elkezdték egymást szépen pátyolgatni, majd mire feleszméltek, addigra mindkettőjük családja mindent tudott, mert lebuktak. Hónapokig tartó balhék, különköltözés, házeladás, hitelmegosztás ... sorolhatnám. Mire össze tudtak költözni, addigra mindketten rájöttek, hogy csak addig volt minden szép és jó, míg titokban sunyiskodtak, lopott órákat töltöttek együtt. Amint a nyakukba szakadt a viszonyuknak köszönhető rengeteg probléma, már mindketten megbánták, hogy nem bírtak magukkal. Most is együtt élnek ugyan, de hat gyerekkel kell megküzdeniük nap mint nap. A gyerekek nem fogadják el egymást, állandó a harc és köztük is folyamatos konfliktust szül a "te gyereked-én gyerekem" helyzet.

A kérdező most kezd rájönni, hogy mekkora támadásnak tettek ki két családot és pánikol. Sajnos a saját bőrén kell megtapasztalnia, hogy pár lopott órányi boldogságért mekkora árat kell fizetnie és a gondok még csak most kezdődnek. A dolgokat meg nem történtté már nem lehet tenni, a legcélravezetőbb szerintem mindenkivel minél hamarabb tiszta vizet önteni a pohárba és a lehetőségekhez mérten új életet kezdeni és azt már nem elszúrni.

32/N

2013. dec. 28. 12:26
 8/18 anonim ***** válasza:
85%

Most a szeretőd veled akar lenni vagy mi?

Mert az ehhez a férjét el kell hagynia.

"megcsaltam a nejem és ez kiderült"

"ki akar lépni a házasságából,de nincs elég mersze megtenni"

"Fél,hogy mástól tudja meg a férje és akkor iszonyú nagy botrány lesz"

"Szeretnénk közös életet kezdeni,csak tartunk a következményektől"

"de vállaljuk"

?????????????????????????

Mit vállaltok?

Két sunyi gyáva ember!

A te feleséged sem azért tudta meg, mert elé álltál és elmondtad.

Megérdemlitek, két egyformát érdemelnétek mindketten a rihéd férjétől.

2013. dec. 28. 16:27
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget ,mindenkinek csak el kellene gondolkodni azon,hogy valami oka volt a félre lépésnek,mert ha minden rendben van otthon és meg tudjátok beszélni a problémákat akkor nem keresi az ember máshol azt amit szeretne.Azt gondoljátok én nem próbáltam megjavítani,hát tévedtek,nagyon sok körön vagyunk már túl.És igen gyáva vagyok mert e gyermekeim miatt vaciláltam és nem mertem elmondani.Mégyszer köszi a sok trágár kommentet,de meg kellene nézni az érem másik oldalát is!
2013. dec. 29. 15:18
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
ezt a szöveget tartogasd a szeretöd férjének (vagy az asszonyodnak)! kifogás, kibuvo mindig van..aki az anyját, apját megöli az is tud mondani indokot, hogy miért tette...söt! még azt fogja gondolni, hogy neki van igaza....
2013. dec. 29. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!