Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elindult a lavina! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elindult a lavina! Szerintetek Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
7 éve élek házasságban,időközben megromlott a kapcsolatunk.Van két gyermekünk egy 5 éves fiú és egy 4 éves kislány,akiket nagyon nagyon szeretek.Próbáltam megjavítani,de minden próbálkozásom kudarcba fulladt,nem működik semmilyen téren a kapcsolat.Sajnos megcsaltam a nejem és ez kiderült,most el kellett költöznöm és kiderítette a partnerem személyét is,az a helyzet,hogy neki is családja van,de az ő kapcsolatuk sem működik régóta.Az én nejem azon van minél előbb adjuk be a válópert és váljunk el azóta,hogy kiderült nem is beszél velem.Tudom,hogy ebben a sztoriban én vagyok a ludas ehhez nem fér kétség.Azt nem tudom,hogy a partnerem férjének megmondja e vagy ki fog e derülni,ő is fél a következményektől,elmondása szerint ki akar lépni a házasságából,de nincs elég mersze megtenni.Fél,hogy mástól tudja meg a férje és akkor iszonyú nagy botrány lesz.Szeretnénk közös életet kezdeni,csak tartunk a következményektől,de vállaljuk, jöjjön aminek jönnie kell.Szerintetek a partnerem férje,hogyan fogja fogadni?Van itt valaki akinek hasonlóképpen alakult az élete?
2013. dec. 28. 10:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Ha egy házasság rossz,akkor el kell válni és mehetsz csajozni,ahova csak akarsz.A gyávák hazudoznak csak és bujkálnak a pénisztartójukkal hónapokig,évekig.Most szívtok,remélem nagyot és egy életre tanultatok ebből,ha már otthonról nem sikerült erkölcsi tartást hozni.
2013. dec. 29. 18:22
 12/18 anonim ***** válasza:
45%

Te szegény ember szerintem nem itt fogod megkapni a válaszodat.

Azoknak pedig akik megkövezték a szerencsétlent üzenem, hogy soha senki nemtudhatja mit hoz számára a holnap.

Ha a ti férjetek mondaná nektek, hogy itt a vége, két kézzel kapaszkodnátok a lába szárába még egy esélyért. Persze semmi nem változik soha.

2013. dec. 29. 23:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehet tudni,hogy akkora p.öcs vagyok-e,hogy gondolkodás nélkül megcsalom a feleségemet vagy szeretek tiszta lappal játszani és előbb lezárom a házasságomat és csak aztán kezdek bele új kapcsolatba.Azt is lehet tudni,hogy ezt elvárom a partneremtől is és nem bujkálva töltöm vele az időt,hanem nyíltan,már szabad emberekként.Azt is lehet tudni,hogy miután borult a bili,nem azon lapítok,mint egy gyáva féreg,hogy vajon,most mi lesz,hanem a szeretőmmel végre tisztázom,hogy most itt a vége,mondja el a férjének mi történt és végre legyen minden tisztázva.Ennyire gerinctelen és beszari embert még itt gyk-n nem láttam.A Kérdés maga egy igazi férfi számára megalázó lenne.Vajon most mi fog történni,vajon a másik pasas betöri a képem? Még most is a kanapé alól mer csak kilesni,ahelyett,hogy ténylegesen vállalná a tette következményeit és ezt várná a partnerétől is.Valóban szerencsétlen,a szó legrosszabb értelmében.
2013. dec. 30. 07:23
 14/18 anonim ***** válasza:
89%

A kérdező és a 12. válaszoló nem értik a többiek felháborodásának a lényegét. Nos, az, hogy egy házasság tönkre megy, hogy jön egy új szerelem, az a legjobb családokban is előfordul. Az a nem mindegy, hogy valaki ilyenkor sunnyog, hazudik, hosszú időn keresztül csal, vagy az elején odaáll a párja, gyermekei anyja /apja elé és közli a szomorú helyzetet. Ez így is rossz, de legalább nem alázzuk meg így a párunkat. Remélem, így érthető a probléma.

Egyébként hogy mire számíthatsz? Szerintem pont arra, amit megérdemelsz.

2013. dec. 30. 09:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Köszi a segítséget ,mindenkinek csak el kellene gondolkodni azon,hogy valami oka volt a félre lépésnek,mert ha minden rendben van otthon és meg tudjátok beszélni a problémákat akkor nem keresi az ember máshol azt amit szeretne."

Elgondolkodtam. És most is ugyanazt gondolom, mint amit leírtam két nappal ezelőtt. Ha valaki nem boldog a kapcsolatában és úgy érzi, már mindent megpróbált, akkor mi tartja még vissza? Persze erre is jött válasz a kedves kérdezőtől:

"A gyerekek miatt!"

Mert ez most jó lesz a gyerekeknek? Hogy az apjukat semmibe fogják nézni, mert megcsalta anyut?

Nekem senki ne magyarázza meg, hogy azért tette, mert ő már minden lehetséges módon próbálta helyrehozni a házasságát és nem talált más módot, csak a szeretőt. Ugyan már! Ez csak duma!

Kedves kérdező! Nekem volt egy 12 éves kapcsolatom, az utolsó három év maga volt a pokol. Megszámlálhatatlan alkalommal ültem le a párommal megbeszélni a problémákat, igyekeztem folyton a kedvében járni, visszahozni a régi szép éveinket. Volt, hogy 8 hónapig nem volt köztünk testi kapcsolat az állandó balhék miatt és bizony sokszor a falat kapartam, mégis bírtam magammal, pedig volt kísértés bőven! Miután rájöttem, hogy már nincs mit megmenteni, kiléptem a kapcsolatomból, magam mögött hagyva rengeteg pénzt és bútort, amit az építkezéskor a párom házába öltem. Új életet kezdtem és amikor minden le volt rendezve, akkor új kapcsolatot kerestem. Tehát nekem ne mondja senki, hogy nincs más út, mint szeretőt tartani. Ez erkölcsről és gerincességről szól, amihez jókora tartás szükséges. A gyengéknek ez nem megy, inkább nyugtatják magukat a "nem volt más út"-féle dumákkal, mert az a legkönnyebb.

Most ideje lenne egy kis tartást gyakorolni és végigvinni mindazt, amit ön és a szeretője előidéztek! Kikelni az ágy alól és vállalni a következményeket, mellette pedig reménykedni, hogy a gyerekek (akiknek elvileg jót akart, hogy a rossz házasságban maradt és szeretőt tartott) nem fogják megtagadni azt az embert, aki ilyen módon megbántotta az édesanyjukat.

Utolsóként pedig feltennék egy kérdést is!

Vajon akkor is ilyen megértő lenne a megcsalás kérdését illetően, ha a kedves felesége tartott volna szeretőt?

32/N

2013. dec. 30. 17:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Ti elváltok, az már kb. világos.

Most, hogy a kedvesed pucájában lesz-e elég vér, ahhoz,hogy ő is váljon, azt persze nem tudjuk.

De hát felnőtt ember,mit paráztok egy harmadik felnőttől?

Ez elég gyerekes dolog, a sztori többi részéről meg nem kértél véleményt.

2013. dec. 31. 01:29
 17/18 anonim ***** válasza:
12%

Hogy hogyan fogja fogadni az attól függ milyen ember, nem írtál arról semmit.

A nagyobb probléma az, hogy eddig csak szeretők voltatok, nem ismerhetitek egymást minden oldalról. Az is lehet, hogy a barátnőd valójában ezért bizonytalankodik.

A többi válaszoló egy kivételével nagyon lehordott. Nem biztos hogy igazuk van. Valószínűleg egyiknek se volt hosszú, azaz tíz évnél hosszabb házassága úgy hogy ráadásul gyerekek is voltak. Egy ilyet nem nem szabad eldobni egy pillanatnyi - akár beteljesült - szerelemért, ami talán két nap múlva vagy egy hónap múlva elmúlik. Ha mindenki ezt tenné, akkor egy-két kivétellel nem lenne olyan házasság, amelyik eléri a 20. évet is.

2013. dec. 31. 04:16
 18/18 anonim ***** válasza:
92%
Ér az a házasság valamit,ahol úgy értük el a 20.házassági évfordulót,hogy közben az egyik félnek szeretője volt,de nem merte a bizonytalanért ott hagyni a biztosat,ezért inkább megalázta a feleségét? Inkább legyen 10 éves házasság hazugság nélkül,mint egy ilyen egy gerinctelen féreggel.
2013. dec. 31. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!