Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerinted is elítélendő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted is elítélendő?

Figyelt kérdés
A párommal 2 éve boldog házasságban élünk. Nem játszuk meg magunkat a másik előtt, csak önmagunkat adjuk. Ebbe beletartozik az is, hogy nem szoktuk vissza tartani, ha szellenteni vagy böfögni kell. Sőt, még a mosdóba sem megyünk ki minden alkalommal emiatt. Minket ez nem zavar, sokszor még nevetünk is rajta. Néhány ember szerint ez gusztustalan, elfogadhatatlan. Ha az ő házastársa csinálná ezt, akkor inkább elválna.
2014. jan. 25. 22:04
 81/98 anonim ***** válasza:
60%

Én kulturált családból származom. Sőt még elit is. Szüleim mind a ketten diplomások, anyukámnak kettő is van, nevelőapukámnak is van kettő. nekem is van egy, nővéremnek is van egy, az ő pasijának is van kettő...stb. Felső középosztálybeliek vagyunk, ha úgy tetszik.

De nem, nem rohangálunk a wc-re fingani. És ez nem egyenlő azzal, hogy direkt iszonyat hangosakat durrantunk. Az esetek 90%-ában el lehet intézni teljesen zajtalanul, és az esetek 80%-ban nincs is szaga. A maradék százalékokban pedig nem kezdünk el kirohanni a szobából, hogy fujj te kulturálatlan, te aztán most már nem is vagy az elit családunk tagja! Sőt, képzeljétek! Még olyan is van, hogy viccelődünk rajta, ha vicces a hangja, vagy nagyon büdös! Villamosmérnökök, HR-esek, tanárok, pilóták pfujj undorítóak vagyunk!

Egyébként amit egyesek itt kultúrának titulálnak az kényeskedés, és a kettő nem ugyanaz. Vendégek orra alá mi sem fingunk, de ha az ember már a családja körében sem engedhet el egy kósza fingot, az nem kulturáltság, hanem hülyeség

2014. jan. 28. 17:58
 82/98 anonim ***** válasza:
60%
Miért? Te talán az "elit", kulturált társadalmaddal együtt nem termelsz talán gázt? Úgy csináltok komolyan mintha ez törvénybe ütköző lenne. Ha valakinek gyomorrontása van és véletlenül összeszarja magát a másik előtt akkor mi lesz? Szerintem hívjátok ki a rá rendőrséget! De nem is! Rögtön a katasztrófavédelmet! :)Proli? Ha van proli, akkor lesz arisztokrata is! Ha összeszarja akkor összeszarja magát! Akkor hol szarjon nyugodtan ha nem otthon? Majd szét repednek az emberek, mert ti rózsabokornak álcázzátok a bélműködéseteket. Milyen házasság az olyan ahol így feszeng valaki? Rettenet boldog! De ha nektek így jó rohangáljatok a retyire két percenként, legalább kondiban lesztek :) Nevetségesek vagytok :)
2014. jan. 28. 18:05
 83/98 anonim ***** válasza:
27%

Nem gondolom, hogy kényeskedés lenne, hogy nem akarom a közvetlen közelemben más szarát szagolgatni. Alapvető elvárásnak nevezném inkább.

Miért kell már megint a wc-re rohangászással jönni? Felnőtt értelmes emberek vannak itt egyáltalán? Nekem kell a szájába rágnom mindenkinek, hogy mennyire alapvető dolog, hogy ha valaki legalább pár méterrel odébb vonuljon eregetni, és ne nekem kelljen élveznem a "végeredményt"?

Intelligens ember nem igaz, hogy legalább ennyit nem tud belátni.

2014. jan. 28. 18:13
 84/98 anonim ***** válasza:
27%

"Ha valakinek gyomorrontása van és véletlenül összeszarja magát a másik előtt akkor mi lesz"

Nem igaz, hogy még mindig (pedig oldalakon keresztül téma volt) nem világos sokaknak, hogy nem szellentés ténye, hanem a szándékosság, ami nagyon alpári suttyóság. és igen, szándékosság az is, amikor valaki DIREKT inkább a másik mellett szarja el magát mert éppen "nincs kedve" odébb vonulni.

2014. jan. 28. 18:17
 85/98 anonim ***** válasza:
Fárasztó kezdesz lenni!
2014. jan. 28. 18:26
 86/98 anonim ***** válasza:
47%
Igen tudom, értelmes ellenérveket összeszedni mindig fárasztó feladat, éppen ezért tökéletesen megértelek!
2014. jan. 28. 18:54
 87/98 anonim ***** válasza:
91%
Hát igen! Valami ilyesmi járt nekem is a fejemben! :)Ugyan mit keres még itt ez az értelem a degeneráltak körében? :)
2014. jan. 28. 19:04
 88/98 anonim ***** válasza:
91%
Tudod veled, illetve a többséggel ellentétben én nem így gondolkodom a másikról. Senkit nem tartok itt degeneráltnak (szóval így a kérdésed már nem is igen értem), senkit nem nézek le. Kizárólag a cselekedeteket, szokásokat nézem. Még ha stílusommal görbe tükröt is mutatok másoknak, nem ítélkezem senki felett.
2014. jan. 28. 19:08
 89/98 anonim ***** válasza:
91%
Én egyébként nem tartozok egyik csoportba sem, se a direkt szarósokéba, sem az elit szarósokéba. Én egy ilyen arany közép utat képviselek.
2014. jan. 28. 19:11
 90/98 anonim ***** válasza:
91%
Szeretem ezeket a beszólásaid. :D lehet hogy összekeverlek mással, de gyanús, hogy az az 57 %-os vagy, aki egy pár kategóriában már megnevettetett aranyköpéseivel. :-)
2014. jan. 28. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!