Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerinted is elítélendő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted is elítélendő?

Figyelt kérdés
A párommal 2 éve boldog házasságban élünk. Nem játszuk meg magunkat a másik előtt, csak önmagunkat adjuk. Ebbe beletartozik az is, hogy nem szoktuk vissza tartani, ha szellenteni vagy böfögni kell. Sőt, még a mosdóba sem megyünk ki minden alkalommal emiatt. Minket ez nem zavar, sokszor még nevetünk is rajta. Néhány ember szerint ez gusztustalan, elfogadhatatlan. Ha az ő házastársa csinálná ezt, akkor inkább elválna.
2014. jan. 25. 22:04
 11/98 anonim ***** válasza:
73%

"nem vagyunk szarvasmarhák"-ez jó! :-D

És amit a hálóban műveltek,mint mondjuk az orális dolgokat említve,akkor az mi,te kis szent? Fúj,te piszkos!:-D

Mi is pukizunk,meg büfikézünk is egymás előtt. Nem fogok bélcsavarodást kapni! Akkor már a wc.-n se mert ki lehet hallani esetleg? Jaj,ne már! Igen,emberek vagyunk,nem cllatok,de az ember természetes működéséhez ez is hozzátartozik!

Hajrá!Pukira fel!:-D :-D :-D

2014. jan. 25. 22:31
 12/98 anonim ***** válasza:
21%

Ezt itt minden héten felteszi valaki.

Ha nektek így jó, akkor sz@rjatok az asztalra, és a fingszagotokat úgy is elnyomja a lábszagotok, mert az "olyan emberi". (Szerintetek.)

Nem az a baj, hogy ilyen színvonal alatti emberi nyomorékok vagytok,

hanem az, hogy ezt még nagy arccal hirdetitek is.

Főleg a nőkben csalódtam nagyot!

Persze ugyanők itt rinyálnak -két fin gás között-, hogy nem találnak maguknak egy normális pasast,

de ugye zsák a foltját...

2014. jan. 25. 22:39
 13/98 anonim ***** válasza:
79%
szerintem nem elítélendő. Mi sem szánt szándékkal eresztünk a másik orra alá, de van, hogy sikerül. Nincs belőle gáz, nem szólunk érte. Nem sűrűn fordul elő. De azért nem fogok kiszaladni a mosdóba, a másik, hogy 1 szobás albérlet, és a fürdőből is minden kihallatszik a szellőző miatt, akkor meg nem mindegy? Csak nem kell rendszert csinálni belőle. És tényleg tud vicces lenni :D
2014. jan. 25. 22:40
 14/98 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó: nem arról van szó, hogy egymás elég sz@runk, hanem ha pukizni kell, akkor nem rohanunk a wc-re. De direkt nem csináljuk.
2014. jan. 25. 22:41
 15/98 anonim ***** válasza:
79%
Mármint 12.-es
2014. jan. 25. 22:41
 16/98 anonim ***** válasza:
56%

Én ezt nem is értem :))

Mi nők nem pukizunk,nem kakálunk ,max. pisilünk!!!:DDD

Szóval,van ,hogy elbüfizem magam a párom előtt,de soha sem szellentenék és nem is végezném a "nagydolgomat "sem előtte.

Számomra ez alap és hála az égnek ő is megkimél az ilyen féle élményektől.

Nekem nem tetszik és nem teszem és nem örülnék ha társam ezt csinálná.

Szokta mondani ha már fekszünk,hogy : "ér fingani?" :))

De soha sem hallottam még...

Számomra ez illúzió romboló....

Főleg egy nőnél!

Naa,ez van!

2014. jan. 25. 22:49
 17/98 anonim ***** válasza:
57%

Ha ez benneteket nem zavar, akkor csináljátok.

Én nem szeretnék ilyen élményekben részt venni.

Engem kifejezetten zavarna, mint pl. sokan otthon egy tányérból kanalazzák be az egész menüt. Számomra lelombozó az ilyesmi.

2014. jan. 25. 22:55
 18/98 anonim ***** válasza:
36%
Mi is simán csináljuk ezeket egymás előtt. Sőt! Mi még az ajtót sem szoktuk becsukni wc-zéshez, mert pont rálátni a tv-re :D Engem nem nagyon érdekel, hogy mások mit gondolnak, csak elég ciki, mikor vendégek vannak nálunk, és automatikusan ülök le a wc-re és utána ugrik be, hogy be kéne csukni az ajtót :D De még egyszer sem láttak meg, szal nem gáz :D
2014. jan. 25. 23:18
 19/98 anonim ***** válasza:
73%
Talán a középút a követendő. Mert persze az ellazult párkapcsolat sokat megenged, de azért bizonyos kulturáltságot már csak a másik iránti tisztelet, udvariasság miatt is tanúsít az ember. Az valóban nagyon lelombozó lehet bármelyik fél irányában, ha az emésztéssel és az anyagcserével együttjáró történésekkel akarnánk felhívni magunkra a figyelmet. Meg kell próbálni finom, légies nőnek és vonzó,"immateriális" hercegnek megmaradni.
2014. jan. 25. 23:22
 20/98 anonim ***** válasza:
63%

ritka pronyó dolog direktben a másik orra alá tolni a gőzöket és gázokat, de kulturáltan, diszkrét formában egyik sem olyan égbekiáltó bűn, hogy ne lehetne közös légtérben elengedni.

néha mi is nevetünk a másik produkcióján, viccesen szörnyülködünk ha épp erősen aromásra sikeredett, de ez még soha nem merült fel válóokként.

szerintem egy durvább apás szülés vagy egy callici vírus ennél sokkal gyomorforgatóbb.

2014. jan. 25. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!