Szándékosan teherbe esek a barátomtól, amit véletlennek álcázok majd. Ilyen esetben is elítélendő lenne? Lennt folyt.
Ha pasi lennék, és nem akarnálak elvenni, ez akkor sem változna ha terhes lennék...
Mi lenne ha inkább önmagadért szeretne elvenni? Nem a baba miatt?
A te fajtád miatt általánosítanak a pasik ezen az oldalon és hordanak el minket, nőket mindenfélre riherongynak!
Most komolyan egy pici babát akarsz felhasználni arra hogy magadhoz láncold a pasidat? Szánalmas vagy!
Jó úton vagy afelé, hogy egyedülálló anyuka legyél. Ha nem is azonnal, de pár hónapon belül mindenképp.
Ő veszít pár ezer Ft gyerektartást, de élheti világát, csajozhat, oda és akkor megy, ahová akar.
Amit te kapsz:
- filléres gyerektartás, ami sz...ra sem elég
- 24 órás ügyeletet
- pasizás, új kapcsolat nehezebb (nem lehetetlen, de rosszabbak az esélyeid)
- akkor és oda mész, amikorra megszervezed a gyerekfelügyeletet
- diszkrimináció álláskereséskor, munkahelyen (örülsz ha van munkahelyed)
- állandó rohanás, zsonglőrködés az idővel, pénzzel, kimerültség, fáradtság.
Elvált anyuka vagyok, tudom miről beszélek. Én nem átvertem a volt férjem, közös döntés volt a gyerek, semmi zsarolás. Mégis úgy döntött idővel, hogy inkább élne még és szórakozna.. Az ilyen eset a "véletlenül besikerült" gyerek után még gyakoribb, legalábbis a tapasztalatom szerint.
Hát hajrá, és Isten hozott a hulla fáradt, kizsigerelt, kispénzű Egyedülálló Anyák Klubjában.
Tudod ezzel mit érsz el? SEMMIT! Nem fog jobban szeretni, nem fog veled összecuccolni, nem vesz el.
Vagy ha mégis, csak a gyerek miatt.
Azt akarod? Csak a gyerek miatt vegyen el? Szánalom!
Előbb utóbb úgyis otthagyna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!