Szándékosan teherbe esek a barátomtól, amit véletlennek álcázok majd. Ilyen esetben is elítélendő lenne? Lennt folyt.
"Ha mindenki ilyen nagyokos akkor adjatok tanácsot mi mással lehetne megjavítani a dolgokat, mert már mindent bevetettem, de ő nem vevő rá úgy látszik."
Gyerekkel pedig nem fogod megjavítani, mert a gyerekvállalás még az egymást szerető, babát közösen vállalók életét is felforgatja, és még közülük is sokan elbuknak. A problémákat nem szünteti meg a baba, csak felnagyítja.
Én írtam, hogy elvált anyuka vagyok. Nincs rá jobb szó, egyedül lenni SZ...PÁS!!!! NAGYON!!!! Érted??? Munka, párkapcsolat, gyereknevelés - mind egyedül.
Egy gyerek nem fogja melletted tartani, sőt.
Hogy mi a megoldás? Elfogadod hogy nem kellesz neki, keresel mást, akivel közösek a céljaitok (családalapítás)
Remek ötlet... Lenne egy baba, akiről gondoskodna, akit imádna, akit elkényeztetne és lenne egy nő mellette, akit elvenne feleségül, mert így érzi helyesnek és nem azért, mert annyira szereti, hogy ezt a lépést megszeretné tenni.
Nektek semmivel nem lenne másabb, vagy a kapcsolatotok...
Hallottál már olyan elvált apáktól, akik imádják a gyereküket, mindent megtesznek értük, de a gyerek anyjával javarészt semmilyen kapcsolatuk nincs???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!