Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerinted is elítélendő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted is elítélendő?

Figyelt kérdés
A párommal 2 éve boldog házasságban élünk. Nem játszuk meg magunkat a másik előtt, csak önmagunkat adjuk. Ebbe beletartozik az is, hogy nem szoktuk vissza tartani, ha szellenteni vagy böfögni kell. Sőt, még a mosdóba sem megyünk ki minden alkalommal emiatt. Minket ez nem zavar, sokszor még nevetünk is rajta. Néhány ember szerint ez gusztustalan, elfogadhatatlan. Ha az ő házastársa csinálná ezt, akkor inkább elválna.
2014. jan. 25. 22:04
 21/98 anonim ***** válasza:
62%

Mi is szoktunk. A férjem olyan "férfiasan", én pedig próbálom finoman, nőiesen :)

Egymás testnedveit is ismerjük, nincs szükség nagy titkolózásra :)

2014. jan. 25. 23:41
 22/98 anonim ***** válasza:
27%
Elég kiábrándító tud lenni, nem tudnék így élni. Én megtisztelem a másikat azzal, hogy nem fingok az orra alá, és ugyanezt én is elvártam. Én azt hittem ezek alap dolgok, de ahogy a hozzászólásokat olvasom, a többségnek sajnos az a normális, hogy egymás előtt csinálják.
2014. jan. 25. 23:59
 23/98 anonim ***** válasza:
24%

Ha nektek így jó, az a ti dolgotok. Szerintem visszataszító. Én biztos nem élnék így.

Böfögni egyáltalán nem szükséges, az tipikusan rászokás kérdése. A nagy, hangos fingás is jól szabályozható minimális odafigyeléssel arra, hogy mit és mennyit eszek, mikor megyek vécére. Ha valakinek olyan a szervezete hogy sehogy sem tudja ezeket megakadályozni, akkor nem lehet mit tenni, de egyébként igénytelenség.

2014. jan. 26. 00:03
 24/98 anonim ***** válasza:
61%
Én cingár vagyok, a 150 centimhez 45 kiló. sose eszek sokat, épp csak csipegetek, mégis mindentől szelelek. ilyen a szervezetem. egy ideig persze tartottam magam, de amióta együtt élünk, és immár házasok is vagyunk, azóta egyszer kiaszaladt, és párom meghallotta és onnantól kezdve már nincs értelme titkolni, hogy a lányok is szellentenek :) én fingós vagyok,a párom meg böfögős. gyorsan eszik, sok levegőt nyel és bubis vizet iszik, mert azt szereti. persze, van amikor már én is elszégyenlem magam egy káposztás ebéd után, de ilyenkor próbálok is elvonulni és diszkrét lenni. a párom persze büszkén böfög, még rá is játszik. de pl. nálunk nincs egymás előtt pisilés. szóval nincs olyan, h én mosom a fogam, ő meg közben pisil vagy fordítva. mert én már ilyenről is hallottam ám!
2014. jan. 26. 00:13
 25/98 anonim ***** válasza:
79%

Mi az elítélendő abban, hogy a szervezeted végzi a dolgát?!

Nem tudom elképzelni, ez másoknál hogy lehet probléma? Köztünk a férjemmel sosem voltak tabuk, nem rohangálunk ki vörös fejjel a mosdóba minden puki előtt, és a böfögést sem nyeljük vissza - de nyilván lehet ezt fesztelenül ÉS kulturáltan is elintézni.

Ezen kívül mi pl. négy éve élünk együtt, de ha nagyon erőltetném, még megszámolni is megtudnám, hány "említésre méltóan" hangos böfögés vagy fingás volt ezalatt, pedig mondom, nem csinálunk ebből ügyet. De ezek normál esetben nem minden napos problémák, nálunk jellemzően a karácsonyi káposztaevés után szoktak durva dolgok lenni, de hát ez van :D

Alap esetben viszont többnyire észrevétlenül végzik a beleink a dolgokat, és egymás képébe sem böfögtünk még soha, és nem jegyzetelünk, hogy "hoppá, te ma kétszer fingtál drágám".

Akiknél ez gond, azok vagy nagyon hülyék (sznobok), vagy a pár egyik tagja tényleg hatalmas paraszt, és átesik a ló túloldalára.

2014. jan. 26. 00:44
 26/98 anonim ***** válasza:
29%
Na látom, egy-két kultur huszár mindenkit lepontoz, aki nem fingik és böfög a másik orra alá.
2014. jan. 26. 06:47
 27/98 anonim ***** válasza:
29%
Nekem szülés után nem húzódott vissza rendesen a záróizom, és sajnos megvolt a hozadéka. Plusz két gyerek, akik szemrebbenés nélkül pukiznak, ha kell, így aztán egy idő után nem volt visszaút. Nyilván nem folyamatosan, megállás nélkül és kaja közben, de bárkinél előfordulhat és senkit nem zavar.:)
2014. jan. 26. 08:31
 28/98 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Mi is böfögünk, fingunk egymás előtt. Semmiféle illúzióromboló hatása nincs! De nyilván mások előtt mi sem eregetünk...csak egymással állunk olyan bizalmi szinten, hogy ezt mindenféle problémázás nélkül, nyugodt szívvel megtehetjük. 10 éve élünk boldog házasságban....ráadásul úgy, hogy nekem ő az első (és az utolsó) férfi az életemben.... Őszintén mondom, hogy csak sajnálni tudom, az olyan embereket és kapcsolatokat...amikben még egy kósza fing is komoly töréseket tud okozni...............
2014. jan. 26. 08:50
 29/98 anonim ***** válasza:
69%
Hát gyerekek én azt mondom nektek, inkább az jöjjön ki mint a mentő. Ilyen szinten feszengve élni, hogy jaj durrantanom kéne, de nem tehetem egyetlen szerelmem előtt borzadály.
2014. jan. 26. 08:54
 30/98 anonim ***** válasza:
43%
Én meg simán orrba csapnám.Azért mert a párom nem fogom a carát szagolgatni.
2014. jan. 26. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!