Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted is elítélendő?
Mi is szoktunk. A férjem olyan "férfiasan", én pedig próbálom finoman, nőiesen :)
Egymás testnedveit is ismerjük, nincs szükség nagy titkolózásra :)
Ha nektek így jó, az a ti dolgotok. Szerintem visszataszító. Én biztos nem élnék így.
Böfögni egyáltalán nem szükséges, az tipikusan rászokás kérdése. A nagy, hangos fingás is jól szabályozható minimális odafigyeléssel arra, hogy mit és mennyit eszek, mikor megyek vécére. Ha valakinek olyan a szervezete hogy sehogy sem tudja ezeket megakadályozni, akkor nem lehet mit tenni, de egyébként igénytelenség.
Mi az elítélendő abban, hogy a szervezeted végzi a dolgát?!
Nem tudom elképzelni, ez másoknál hogy lehet probléma? Köztünk a férjemmel sosem voltak tabuk, nem rohangálunk ki vörös fejjel a mosdóba minden puki előtt, és a böfögést sem nyeljük vissza - de nyilván lehet ezt fesztelenül ÉS kulturáltan is elintézni.
Ezen kívül mi pl. négy éve élünk együtt, de ha nagyon erőltetném, még megszámolni is megtudnám, hány "említésre méltóan" hangos böfögés vagy fingás volt ezalatt, pedig mondom, nem csinálunk ebből ügyet. De ezek normál esetben nem minden napos problémák, nálunk jellemzően a karácsonyi káposztaevés után szoktak durva dolgok lenni, de hát ez van :D
Alap esetben viszont többnyire észrevétlenül végzik a beleink a dolgokat, és egymás képébe sem böfögtünk még soha, és nem jegyzetelünk, hogy "hoppá, te ma kétszer fingtál drágám".
Akiknél ez gond, azok vagy nagyon hülyék (sznobok), vagy a pár egyik tagja tényleg hatalmas paraszt, és átesik a ló túloldalára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!