Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted is elítélendő?
Amíg ketten vagytok és így vagytok boldogok .........
De mi van ha jön majd a gyerek?
Neki hogy magyarázzátok el,ha 3-4-5 évesen rotyogat a bolt vagy a hivatal kellős közepén és még jót is röhög rajta,mert otthon így szokás?
1-2 évesnél még cuki,mert befolyásolhatatlan,3 évesen még elnézik neki,de utána?
Lehet akkor már másképp gondolkoznátok és visszafognátok.
De sok boldogságot.
Mástól is hallottam már,hogy onnantól kapcsolat egy kapcsolat,ha megvan a bizalom és merik a ........
Én is elég szeles típus vagyok. Borzasztóan tud fájni és görcsölni a hasam, ha visszatartom. De természetesen itthon soha nem is szoktam. Ez nem jelenti azt hogy kva hangosat fingok a párom orra alá. De ez a wc-re kirohanni dolog teljesen kivitelezhetetlen. Pláne ha azt vesszük hogy egy egészséges ember több mint 10-szer szellent egy nap. Nem tudnék egy olyan kapcsolatban élni, ahol az alapvető testi funkcióinkat is leplezni kéne, és feszengenünk kéne egymás előtt otthon. Dolgozol egy nap 12-14 órát, hazamész, de még fingani sem finghatsz? Na álljon már meg a menet!
És akkor azoktól kérdezem, akik szerint ez borzasztó undorító, és ilyet nem lehet csinálni.. Mit tesztek amikor éjszaka fingotok a párotok mellett fekve? Mert alvás közben nem tudjátok visszatartani, még ti szuper emberek sem!
Szia Szeleske!
Ez a kérdés is már kicsit unalmas, hogy "és akkor mit csináltok éjszaka, meg ekkor, akkor, amakkor?"Mindenki szellent, teljesen természetes folyamat, és az ember valóban nem tudja mindig szabályozni. A szándékosság viszont megint más tészta. Tudod nem is ez az undorìtò, hanem az, hogy ezt a többség nem tudja diszkréten kezelni. Azt mondjátok, direkt hangosan a másik orra alá nem megy, de halkan az orra alà igen. Pedig utòbbi is elég nagy suttyòság. Tudod, hogy kell de ahelyett, hogy legalább a wc-be kivonulnál addig (csak ne mondd, hogy még egy wc sincs nektek), inkább eleresztesz egyet. És utána? Csendben ültök büszkén a bűzben? Netán analizáljátok, hogy az alkotásod melyik ételtől jött?
És nem kell hangszigetelt klotyó sem, mert megint nem azon van a hangsúly. Én is néha meghallom, ha párom szellent egy másik helységben és fordìtva. És teljesen természetesnek tartom. A gusztustalan az lenne, ha tudja, hogy tehetné másképp, de inkâbb az orrom alá szarik ott mellettem. Kiábrándìtó. És hangsùlyozom megint, nem a fing, hanem a kulturálatlanság, ahogy ezt kezelik.
De ha valakinek ez teljesen kivitelezhetetlen, megmagyarázni ugye mindent lehet, annak javaslom, hordjon pelenkát, mert nagyon praktikus, ezentùl a kis- és nagydolog miatt sem kell wc-re rohangálni, mert az milyen megerőltető màr, nem igaz?
KEdves 80 %-os!
Most őszintén. Mit zavar az téged ennyire, hogy mások hova finganak??? Okés. Neked nem megy a párod előtt. Ez van. Másnak viszont nincs ezzel semmi baja...sőt a kapcsolata sem sz.ar egy kósza fing miatt. Csaknem irigykedsz?
Szia elitke!
Eddig nem akartam beleszólni, de már kiröhögtem magam és kezd szánalmas lenni ez a túl elittség. Elég unalmas már ez a nagydologra se menjél wc-re mert milyen megerőltető már,ennyi erővel az utcára se menjél mert ott meg idegenek közé is kijöhet az milyen már,mellesleg azt szagolod másoktól (kivéve ha a kapott bmw-del furikázol), ott is megvárod míg hazamész vagy fizetsz egy 100-ast hogy elintézd az aluljáróba? Ne mond hogy utcán nem is kell, mert batomság.
Meg ez is unalmas,hogy a másik orra alá, lehet te össze vagy ragasztva a másikkal otthon de a normálisabbak nem. Nekünk pl. földszinten van a wc, hát elmondom nem fogok lesétálni csak hogy szépen leírjam fingjak egyet. A másik. Én nem tudom te milyen szar rendelt kotyvalékot eszel,hogy te bűzt meg szart szagolsz mikor eregetsz , de elárulom nálunk senki nem érez semmit amikor a másik elereszt egy galambot( megsúgom, nem a másik orra alá, mert nem ülök a fején) szóval nálad nagyon el van cseszve valahol a dolog és hiába vergődsz itt meg primitívezel a legnagyobb te maradsz így tolerancia meg értelmes elfogadás nélkül ekkora hisztivel és hidd el nekem eléggé sajnállak ,mert inkább leszek az olyan 30-as cicáknak ,mint te egy primitív balek 20 évnyi boldog házassággal ,mint hogy a milliónyi napi dolgok mellett egy ilyen piti ügyekkel foglalkozó tiszta gátlásos roncs.
Először is: nem én csináltam a témából körkérdést. De ha már valaki ebből témát csinált, akkor bizony el kell viselni, hogy a kulturált emberek is el fogják mondani a véleményüket, még ha az ellentétben is áll más, primitív gondolkodású emberekével. Hol is van ezzel a baj egész pontosan? Nem tudtam, hogy ennél a kérdésnél kizárólag csak egy véleményen lévő emberek szólalhatnak fel.
Másodszor: miért kéne mindig lemenni külön emiatt a wc-tekre, ha az km-re van éppen? Nem kell feltétlen a wc-hez ragaszkodni, félrevonulni máshova is lehet. Nem kell szavakon lovagolni, mert ez nem más.
Harmadszor: az, hogy nem szarok a másik orra alá, nem elitség kérdése, hanem a legalapvetőbb dolognak kellene lennie.
Engem nem zavar, de legalább álljatok a gusztustalanságotokhoz, vállajlátok, hogy ilyenek igénytelenek vagytok, és ne beszéljétek tele mások fejét, hogy márpedig ez mennyire normális szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!