Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ereztétek már ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ereztétek már ezt?

Figyelt kérdés

A férjemet legszivesebben már átadnám, azoknak akik tetszelegnek neki és csábitani is képesek.

Nagyon elegem van már abból, hogy minden nõ kiszurja bárhova megyünk.Szerintetek azonkivül, hogy a férjemnek tetszik ez a helyzet, akkor mégis miért nem akar egyet már felcsipni?!Mondtam neki, hogy én is tudok másnak a férjére szépen mosolyogni és én is tudnám csábitani másnak a férjét,ha akarnám, de én erre képtelen vagyok, mert tudom milyen érzés lenne a feleségének.Erre

leorditotta a fejemet, hogyan képzelek én ilyet.Mégcsak rossz szót sem mond róluk, viszont engem amiért ezt mondtam rögtön lek@rvázott.

2014. jan. 23. 11:20
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

14:29

Gondolod?:):)köszi

2014. jan. 23. 15:10
 32/40 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem te egy idióta vagy!

Csináld csak a fesztivált a saját baromságod miatt, és a férjed tényleg elpártol egy kevésbé hisztérikához!

Gondolkodj már el magadon kicsit!

2014. jan. 23. 15:37
 33/40 anonim ***** válasza:
Ja, hogy el akarod hagyni? És mi tart vissza ettől? Hogy akkor nem lenne "jó képű férjed, akinek rinyálhatnál" ? Hajrá!
2014. jan. 23. 15:39
 34/40 A kérdező kommentje:

Ha azt irjátok, hogy én idióta vagyok, akkor ti még nem voltatok ebben a helyzetben.

Es hogy mi tart vissza, a férjem, azzal tisztában vagyok,hogy nagyon szeret, de nekem viszont igy nagyon sok.

Hogy miért irtam azt, hogy a férjem amikor azt mondtam neki, hogyha én is ha azt csinàlnàm, mint ezek a kiéhezett nõcik és engem lek@rvázott, ez mind azért mert én ilyesmit nem engedhetek meg mellette magamnak.Ertitek a különbséget?

Tudom mindig az ártatlan a hibás a mások szemében, de csak addig,amig nem járnak ugyanabban a cipõben!

Na de mindegy, màr nem is téma ez nekem!

2014. jan. 23. 15:54
 35/40 anonim ***** válasza:

Igaza van..

Azért mert nem a férjed csinálja hanem a többi nő.., ő nem viselkedik hímringyóként, míg te ringyóként viselkednél.. Ez a különbség...

Az hogy odaadnád a férjedet nekem azt jelenti nem is szereted...ennyi..

Idiőta vagy és kész.. Hidd el a többi nő nem "szenvedne" ettől úgy mint te, is nem igényelne "tűrést"

2014. jan. 23. 16:00
 36/40 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem a különséget, hiszen a férjed senkinek nem tetszeleg...a te változatodban meg te tetszelegnél!

Ááá hagyjuk, majd a válás témakörben rinyálhatsz tovább, hogy jaj a férjem lelépett egy nővel, akinek a karjaiba én löktem...

2014. jan. 23. 17:17
 37/40 anonim ***** válasza:
Pfff az én páromtól is benedvesednek folyton a nők. Néhány már komolyan szánalmas. Én nem vagyok féltékeny, de néha idegesítő, mit le nem művelnek egyesek...
2014. jan. 23. 20:10
 38/40 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam semmit csinálni, csak barátságosan mosolygok a többi nőre, ha valaki nagyon túlzásba esik, akkor pedig udvariasan értetlenkedő arcot vágok.
2014. jan. 23. 20:15
 39/40 A kérdező kommentje:
Na végre már vannak sorstársak:):)értik,hogy mirõl van szó, hogy mennyire idegesitõ, és ez nem a féltékenységrõl szól.
2014. jan. 23. 20:27
 40/40 anonim ***** válasza:

Múltkor inni voltunk egy társaságban és odajött a barátnőm egyik kolléga nője, és konkrétan rákérdezett, hogy lefeküdnék vele? Persze a barátnőm előtt, az este folyamán felajánlotta többször is.

A barátnőm nem sértődött meg, de én visszautasítottam. 1 hónappal korábban egy barátnője ugyanezt mondta.

Nem csinált fesztivált. Csalhatnám, ha akarnám, de nem teszem.

2014. jan. 24. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!