Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ereztétek már ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ereztétek már ezt?

Figyelt kérdés

A férjemet legszivesebben már átadnám, azoknak akik tetszelegnek neki és csábitani is képesek.

Nagyon elegem van már abból, hogy minden nõ kiszurja bárhova megyünk.Szerintetek azonkivül, hogy a férjemnek tetszik ez a helyzet, akkor mégis miért nem akar egyet már felcsipni?!Mondtam neki, hogy én is tudok másnak a férjére szépen mosolyogni és én is tudnám csábitani másnak a férjét,ha akarnám, de én erre képtelen vagyok, mert tudom milyen érzés lenne a feleségének.Erre

leorditotta a fejemet, hogyan képzelek én ilyet.Mégcsak rossz szót sem mond róluk, viszont engem amiért ezt mondtam rögtön lek@rvázott.

2014. jan. 23. 11:20
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

12:24

Köszönöm, hogy megértesz, biztosan élvezi,tetszik neki.Volt amikor azt mondta, persze hülyeségbõl mondja õ, hogy én értem odáig vannak a nõk.

Higgyétek el igen én már el akarom hagyni, mert valóban nem érdekel.Nem, már nem figyelem, de az is olyan rossz, hogy az ember visszafojtja,ami fáj neki.

2014. jan. 23. 12:29
 22/40 A kérdező kommentje:

12:28

En nem rendezek jelenetet sohasem, a férjemnek sem szólok,mert tudom én maradnék alul.

2014. jan. 23. 12:32
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

20. Nem azt írtam ,hogy ezentúl szemellenzőben,vagy szemlesütve kell közlekednie ...! Csak ne az legyen ,hogy azt figyeli kinek jön be ,ki néz rá nyálcsorgatva . Nőben is van olyan ,aki annyira élvezi ,hogy tetszik a férfiaknak sőt még rá is tesz pár lapáttal,ha észreveszi ,hogy észrevették annál jobban kacérkodik. Erre írtam ,hogy ne foglalkozzon a kocsányon lógó női szemekkel..

Egyébként meg ne egymást véleményezzük ,tudtommal a kérdezőnek adunk tanácsot !

2014. jan. 23. 12:47
 24/40 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező!

A 76%-os válaszolóval ne foglalkozz,aki az elején kioktatott majdnem csak téged. Ő mindig,minden kérdésnél ilyen stílusba válaszol :D

Amúgy én értettem a kiírásod lényegét és elhiszem,hogy zavaró. Sajnos vannak olyan pofátlan csajok,akiket nem érdekli,hogy a feleség is ott áll a pasi mellett..aki azt mondja,hogy őt nem zavarja ha folyamatosan (akárhova mennek a férjjel)(éveken keresztül)a pasiját bámulják a csajok az hazudik.. Vagy nem is nagyon szereti a pasiját,férjét. Attól mert valakit ez idegesít főleg éveken keresztül ha ez van..nem hiszem hogy attól az önbecsülése a béka segge alatt lenne...csupán kellemetlen neki a helyzet..de hát itt királykisasszony válaszolnak csak..akik párkapcsolat terapeuták..megnézném az ő házasságukat az milyen..lehet itt fényezni a saját kapcsolatukag..de messziről jött ember azt mondd amit akar...itt kioktatják a másikat miközbe az ő házasságuk romokba xD

2014. jan. 23. 13:17
 25/40 anonim ***** válasza:
Biztosan kellemetlen, hogy nézik a nők, ugyanakkor ő meg még cicázik is velük. Bár engem sokkal inkább ez utóbbi zavarna, az nem, hogy megnézik, ha amúgy ő nem foglalkozna velük. Ettől függetlenül ha bevallod magadnak, ha nem, akkor is féltékeny vagy. Ha meg emiatt el akarod engedni, szenvedjen vele más, hát akkor engedd! De szerintem csak úgy mondod ezt dühödben.
2014. jan. 23. 13:22
 26/40 A kérdező kommentje:

13:17

Valóban engem is elgondolkodtatott, ha mindenkinek olyan jó és hibátlan a házassága és büszke arra, hogy nézik a férjét, mindenféle nõcik akkor mi a francért van ennyi válás?Pontosan azért mert az ilyenfajta nõcik,elõbb-utóbb megtesznek mindent azért, hogy belemásszanak a másik házasságába, ugye azért, mert nekik nem sikerült még megtalálni a boldogságukat.

Hát akkor a másik miért is legyen boldog.

2014. jan. 23. 13:52
 27/40 A kérdező kommentje:

Egészséges féltékenység biztosan van bennem, de ez szerintem teljesen normális. Ha annyira féltékeny lennék,akkor biztosan kivertem volna többször a balhét.

A féltékenyek biztosan elkezdik mondani abban a pillanatban, ha nem tetszik nekik a helyzet.

Inkàbb azt mondjátok meg ti mit tesztek ilyenkor?Félrecsapjátok a fejeteket?En ugy szoktam, hogy hirtelen ha látok valamit, teljesen másfelé figyelek és ugy teszek,mintha nem látnék semit sem.

Ugye ez nem helyes?

2014. jan. 23. 13:57
 28/40 A kérdező kommentje:
A 13-57-es a 13:22-esnek irtam
2014. jan. 23. 13:58
 29/40 anonim ***** válasza:
Nem semmiképp nem ez a megoldás. Szerintem veszekedés nélkül kellene leülni a férjeddel megbeszélni, hogy érted te, hogy jóképű és megnézik a nők, de téged nagyon zavar, hogy láthatóan neki ez tetszik és flörtölget. De ne úgy beszéljétek meg, ahogy a kérdésed alatt leírtad, mert az nekem veszekedés szagú és valószínűleg a férjed is dühből k.rvázott le, mert már elszakadt a cérna.
2014. jan. 23. 14:00
 30/40 anonim ***** válasza:
69%

Hát, te ritka idióta vagy.

Azt eddig is tudtam, hogy a nők akkor is csinálnak problémát ha egyáltalán nincs, de ez már azért az egészen elképesztő kategória.

2014. jan. 23. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!