Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt 2 hónappal 1 hónappal és pár nappal hogy éreztétek magatok?
Nekem állandó rémálmaim voltak az esküvővel kapcsolatban, mindig valami tönkrement, hiányzott, nem jöttek el a vendégek, nem volt ruhám, frizurám, lekéstem, mások lekésték, szörnyű volt.
Aztán persze kiderült, hogy nem csak rossz álmok voltak, hanem megérzések és be is jöttek...
Van mit izgulni, mert a szomszédban is az esküvő előtt jött még rá a férj,
hogy az asszonyka hűtlenkedett a sógorával!!
ne törődj az unatkozó riogatókkal...
2 hóval előtte: még nem annyira izgultam,
1 hóval előtte: elkezdett felgyülemleni a sok teendő, rájöttem hogy akkor fog megjönni, a rokonok elkezdtek mindenféle hülyeségen megsértődni, minden okossággal jönni, és mindenbe beleszólni,
pár nappal előtte: már nagyon ki voltam, vőlegényem épp nagybeteg volt, a ruhám rövidre lett szabva, esős időt jósoltak, mintha Murphí dolgozott volna.
aztán minden megoldódott, szép lett, jó lett. Ne izgulj te sem, mert ez szép nap lesz!
Elég rossz hírek ezek amiket leírtál, de próbálj nem ezekre összpontosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!