Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Esküvő előtt 2 hónappal 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt 2 hónappal 1 hónappal és pár nappal hogy éreztétek magatok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok gyötrődő típus de most hogy rájöttem 2 hónap van még hátra, valahogy nem találom a helyem vagy nem tudom ráadásul rengeteg probléma merült fel mind a két családban pont most és úgy érzem kb összeroppanok mire vége lesz...normális ez?
2013. jún. 17. 09:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem normális. Én abszolút nem paráztam, örültem hogy hozzá mehetek, ez egy következő állomás volt az életünkben , hogy 7 év után esküvő. Tudtam hogy változni azután sem fog semmi, hiszen nagyon jól megértjük egymást, a házasság csak egy kiegészítés volt. Most is boldog vagyok hogy rágondolok és újra csinálnám.Nálunk is voltak problémák a családokban, de én ezzel próbáltam nem foglalkozni, mert ebben a szakaszban csak mi v agyunk a fontosak és nem mások. Egyébként milyen problémáitok vonnak? Erősnek kell lenned és csak kettőtökkel foglalkozni.
2013. jún. 17. 10:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk augusztus 10-én lesz. Most kezdünk izgulni ha bele gondolunk. :)
2013. jún. 17. 10:12
 3/13 A kérdező kommentje:
Az egyik oldalt mama meghalt most pedig a nővér pasija hadjáratot indított örökség ügyben úgy hogy a gyerekekkel zsarolja anyósom, aki ez miatt az ígért pénzt nem tudja ide adni... nem a pénz a gond nem azon akarok ugrálni, de látom mennyire tönkre teszi a lelkét a családi békét stb szegény szív beteg sokat van rosszul azóta...párom nem alszik azóta aggódik... Az én családomnál pedig apám elvesztette a munkahelyét, lehet viszik a házat...öcsém autó balesetet szenvedett... tatámnak kiderült prosztata rákja van,amennyit csak tudok haza küldök talán a ház megmenekül...
2013. jún. 17. 10:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem állandó rémálmaim voltak az esküvővel kapcsolatban, mindig valami tönkrement, hiányzott, nem jöttek el a vendégek, nem volt ruhám, frizurám, lekéstem, mások lekésték, szörnyű volt.

Aztán persze kiderült, hogy nem csak rossz álmok voltak, hanem megérzések és be is jöttek...

2013. jún. 17. 10:41
 5/13 A kérdező kommentje:
hát ez aztán a biztató
2013. jún. 17. 10:53
 6/13 anonim ***** válasza:

Van mit izgulni, mert a szomszédban is az esküvő előtt jött még rá a férj,

hogy az asszonyka hűtlenkedett a sógorával!!

2013. jún. 17. 11:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

ne törődj az unatkozó riogatókkal...

2 hóval előtte: még nem annyira izgultam,

1 hóval előtte: elkezdett felgyülemleni a sok teendő, rájöttem hogy akkor fog megjönni, a rokonok elkezdtek mindenféle hülyeségen megsértődni, minden okossággal jönni, és mindenbe beleszólni,

pár nappal előtte: már nagyon ki voltam, vőlegényem épp nagybeteg volt, a ruhám rövidre lett szabva, esős időt jósoltak, mintha Murphí dolgozott volna.

aztán minden megoldódott, szép lett, jó lett. Ne izgulj te sem, mert ez szép nap lesz!

Elég rossz hírek ezek amiket leírtál, de próbálj nem ezekre összpontosítani.

2013. jún. 17. 12:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
2hónappal előtte fel sem fogtuk, 1 hónappal előtte nálunk is mindkét családban kijöttek a problémák,és a sértődések, konfliktusok stb., amiket sikerült többé-kevésbé kezelni. 3 héttel előtte lemondta a videós és a fotós, most már csak 1,5hét van vissza, de most úgy néz ki minden rendben lesz. Szóval mi már csak a nászútra és egymásra koncentrálunk.:))
2013. jún. 17. 14:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem izgultam még aznap reggel sem. Utólag magam sem értem... :)
2013. jún. 17. 15:25
 10/13 anonim ***** válasza:
2 hónappal előtte még nem izgultam, egy hónappal előtte már igen, hiszen még egy csomó dolog volt hátra, intézkedni kellett. 1 nappal előtte nagyon izgultam, talán csak magától az új helyzettől, hogy milyen is lesz ez az egész. De jól sikerült minden! :)
2013. jún. 17. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!