Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ereztétek már ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ereztétek már ezt?

Figyelt kérdés

A férjemet legszivesebben már átadnám, azoknak akik tetszelegnek neki és csábitani is képesek.

Nagyon elegem van már abból, hogy minden nõ kiszurja bárhova megyünk.Szerintetek azonkivül, hogy a férjemnek tetszik ez a helyzet, akkor mégis miért nem akar egyet már felcsipni?!Mondtam neki, hogy én is tudok másnak a férjére szépen mosolyogni és én is tudnám csábitani másnak a férjét,ha akarnám, de én erre képtelen vagyok, mert tudom milyen érzés lenne a feleségének.Erre

leorditotta a fejemet, hogyan képzelek én ilyet.Mégcsak rossz szót sem mond róluk, viszont engem amiért ezt mondtam rögtön lek@rvázott.

2014. jan. 23. 11:20
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
83%

Engem ugyanez kimondottan büszkeséggel tölt el. Sokszor jut eszembe, hogy "csorgassátok csak a nyálatok, ennek a jó pasinak én kellek" vagy hasonló.

Őszintén szólva nem igazán értem a problémád :)

2014. jan. 23. 11:41
 12/40 A kérdező kommentje:
Amint látom, hogy titeket ez büszkeséggel tölt el, hogy másnak is tetszik a férjetek.Engem is azzal töltött el és ez forditva is igy van.Amit nem irtam, hogy a legrosszabb nálam rondább nõk teszik ezt.Nem vagyok az a fajta, hogy olyankor belekapaszkodok a férjembe, hogy tessék egyen benneteket a fene, mert ezt már sokszor tapasztaltam, hogy sok nõ ezt teszi.
2014. jan. 23. 11:55
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Rondítsd el az arcát. Persze akkor meg azért nézik meg, és megállapítják, hogy biztos egy paranoid skizofréniás a felesége.

Te szegény.

2014. jan. 23. 11:59
 14/40 A kérdező kommentje:

11:59

Dehogyis ronditom el, sõt inkább kardában tartom.:):)

2014. jan. 23. 12:01
 15/40 anonim ***** válasza:
67%

Te bolond vagy.

"Szerintetek azonkivül, hogy a férjemnek tetszik ez a helyzet, akkor mégis miért nem akar egyet már felcsipni?!"

Miért kéne felcsípni bárkit is? Te most tényleg azért reklamálsz, mert nem szed fel valakit??

Egyébként az én férjem kifejezetten jóképű, zöld szem, sötétszőke haj, magas, izmos :) Én pedig 110 kiló, alig 160 cm :D

És amikor megyünk valahova, mondjuk ülünk a vonaton, látom, hogy észreveszik más lányok. Ekkor ő szépen magához ölel, megcsókol, én pedig élvezem, hogy az őt stírölő nők meg vannak döbbenve, hogy "azt a ronda nőt" csókolgatja :D :D :D

Szóval szerintem inkább élvezd ki, hogy bámulják, és mégis melletted ül ;)

2014. jan. 23. 12:02
 16/40 anonim ***** válasza:
84%

"hogy a legrosszabb nálam rondább nõk teszik ezt"

Bárhogy is csűröd csavarod, ez nem a férjed viselkedése, hanem a te frusztráltságod.

Mi az már, ha valaki egy rondább nő miatt hisztizi, mert az rá mert mosolyogni a férjére. Mosolyogjon.

Nagyon nem vagy te rendben magaddal.

Szerintem a saját lelkedet hozd rendbe, utána ez mint probléma megszűnik.

2014. jan. 23. 12:02
 17/40 A kérdező kommentje:
Hát legyen igazatok, de nekem akkor is elegem van ebbõl a helyzetbõl, hogy igen már átadnám szivesen, hogy vigyék.Türje ezt más!:)
2014. jan. 23. 12:07
 18/40 anonim ***** válasza:
79%

Neked valami más bajod van, amiért ott akarod hagyni, és próbálod egy ilyen butaságra ráhúzni, hogy emiatt...

Ezen gondolkozz el.

2014. jan. 23. 12:14
 19/40 anonim ***** válasza:
20%
Ne a nőkre haragudj elsősorban ! A férjed orrára koppints ;-) ... ne élvezze már ennyire ,hogy ő bejön a nőknek . Ne éljen vissza a saját jóképűségével . Ne is vegye észre a nőket...,Bár sajnos nagyon sok gátlástalan van ,akik akkor sem riadnak vissza a kacérkodástól ,ha a férfi mellett ott a kedvese :/ ! Én megértelek téged kérdező :-) .El tudom képzelni ,hogy bármerre jártok azt (is) figyeled ,hogy kinek a szeme akad meg a párodon .
2014. jan. 23. 12:24
 20/40 anonim ***** válasza:
59%

19.

Az amit javasolsz, azt mégis hogy kell elképzelni? Mármint azt,hogy ne a nőre haragudjon, hanem a párja orrára koppintson a kérdező?

Elég hülye helyzet lenne nem gondolod?

A férj megy az asszonyka mellett. Asszonyka csak azt figyeli, hogy a férjére ki néz rá, majd ha észrevesz valakit aki legelteti a szemét, jól összemondja a férjét mindennek? Vagy a férjnek mereven kellene bámulnia a padlót mindenhol, hogy nehogy szemkontaktusba keveredjen egy nővel?

Hát vannak ötletek.

2014. jan. 23. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!