Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltak! Mikor volt az a pont amikor biztosra éreztétek, ki mertétek jelenteni, hogy megérett a kapcsolat a válásra?
Iszonyúan szenvedek ,van két közös gyerek és nem tudom elszánni magam,viszont teljesen kihült a házasságunk ,két idegen lettünk egymásnak,közöny a legjobb szó amit egymás iránt érzünk.
Nagyon sokat próbáltam javítani a helyzeten ,úgy érzem,hogy erőn felül küzdöttem ,borzasztó rossz természetű a férjem ,nincs felelősségtudata ,sokszor beszélt velem cinikusan ,jellemzőek nála a hosszú munkanélküli időszakok amikor beletörődik,hogy nincsen munkalehetőség és el sem vállal olyasmit ami szerinte nem fizet elég jól.
Ma egy kedves ismerős a szemembe mondta ,hogy jótanácsként mondja ,hogy ahogy hazaérek mondjam a férjemnek,hogy ennyi volt ,mert szerinte nem érdemel meg engem a férjem ,aki egy felelőtlen ,igénytelen férfi,szerinte én nagyon korrekt ,megbízható és sajnos hiszékeny és naív ,túlzottan jószívű vagyok és ezért meri megcsinálni a férjem ahogy viselkedik velem .
Ha megerősítésért jöttél, akkor: válj el!
Hány évesek a gyerekek? Neked van munkád? Van hova mennetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!