Éreztetek már olyat, hogy nem ott vagytok ahova tartoztok?
Figyelt kérdés
Nem érzem hogy ott vagyok, ahol lennem kéne. Sem a város, sem a családom körében. Azt érzem hogy nem szeretnek a saját szüleim, és már volt is hogy a fejemhez vágták, hogy bár ne születtem volna meg. Lenéznek, és úgy beszélnek velem, mintha egy retardálttal, nem hiszik hogy képes vagyok bármire is. Mit tegyek?2014. jan. 20. 19:37
1/8 anonim válasza:
Igen volt.Gyerekként. Aztán az élet megmutattan nekik mennyire mellényúltak:D
2/8 anonim válasza:
"Egyik füleden be a másikon ki"
Totál ne foglalkozz vele nekem is mondták de én csak nevetek rajta.
3/8 anonim válasza:
bizonyíts. Velem is ilyenek voltak, most többet keresek, mint ők ketten együttvéve, és anyám nálam lakik :D
4/8 anonim válasza:
Ez egy elég durva nevelési hiba. Van esetleg olyan tanár, akihez bizalommal fordulhatnál? - jó lenne, megtalálni, mi az utadat, és talán segíteni tudna..Hogy mivel szeretnél foglalkozni, tanulni dolgozni. Mit szeretsz olvasni, tanulni? Mi volt amire utoljára rácsodálkoztál, hogy de érdekes? Minden ember egyszeri, megismételhetetlen végtelen csoda. De a kibontakozását akadályozzák a nevelési hibák, vagy más. Kellene, aki közeledben van, és segíteni tudna ebben az útkeresésben.
5/8 anonim válasza:
Utolsó jól írta, egy afféle mentor kell neked, valaki aki olyan amilyen te szeretnél lenni (tehát felnézel rá) és hajlandó is segíteni.
6/8 anonim válasza:
eloszor is: bízz magadban,
másodszor: ha ilyen gondolataid lesznek hamarosan a dilidokinál kotsz ki
harmadszor: ezt csak te érzed így (majd kinolsz belole)
7/8 A kérdező kommentje:
Tanárokhoz nem merek fordulni, a végén még az egyik szülőin elbeszélgetnek velük, meg nincs is nagyon olyan akivel ilyen közel állnék. Viszont a párom idősebb nálam, egyetemista, és ő megtalálta az útját, halad előre mindenben. Vajon ő lehetne a mentorom?
2014. jan. 20. 20:19
8/8 anonim válasza:
Kicsit most is ezt érzem.
A jelenlegi iskolám egyszerűen nem hozzám való. Alig várom a jövő szeptembert ha felvesznek a suliba ahova menni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!