Éreztétek már, hogy más nemzethez tartoztok, holott magyarnak születtetek?
Magyarországon születtem, régi magyar család leszármazottjaként, mégsem érzem magam magyarnak, nem érzem magam otthon Magyarországon, erősen vágyódok Nyugat Európába. Úgy érzem ott találom majd meg az otthonom, ahol boldog leszek.
Iszonyatos honvágyam van, és a lelkem fáj, hogy nem lehetek otthon.
Van valakinek hasonló érzése?
Teljesen megértelek, én is így vagyok, nekem Finnország az amit egyszer még kisgyerekként megláttam képeken és onnantól kezdve azt érzem hogy valamiért nekem az az otthonom. Pedig más országok is tetszenek, meg voltam már sokfelé, de azokkal kapcsolatban sose volt ilyen érzésem.
Párszor ki is utaztam hónapokra és hihetetlen volt, tényleg mintha otthon lettem volna, az emberek is olyan közvetlenek voltak és mondták is hogy pont úgy nézek ki mint egy igazi finn. De nem tudom miért lehet ez... nekem is honvágyam van szinte mindig ha Magyarországon vagyok.
Ha hinnék ilyesmiben akkor azt mondanám lehet előző életünkben ott éltünk és valamilyen szinten bennünk maradt az érzés. De nem hiszek ebben...
Amikor becsuktam a szemem, mindig egy hely ugrott be, tudtam, hogy létezik és gondoltam ha eljön az ideje megtalálom, és most így lett. Véletlenül rábukkantam a google-ban. Tökéletes.
Ennek szerintetek oka van?
amióta másodszor és egyre többször járok ausztriában, honvágyam van oda.
és valóban, a finnekre én is kíváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!