Éreztétek már, hogy más nemzethez tartoztok, holott magyarnak születtetek?
Magyarországon születtem, régi magyar család leszármazottjaként, mégsem érzem magam magyarnak, nem érzem magam otthon Magyarországon, erősen vágyódok Nyugat Európába. Úgy érzem ott találom majd meg az otthonom, ahol boldog leszek.
Iszonyatos honvágyam van, és a lelkem fáj, hogy nem lehetek otthon.
Van valakinek hasonló érzése?
Nem tudom hogy hiszel-e a reinkarnációban (én igen), szerintem itt van a kutya elásva:) Előző életedben valószínűleg ott laktál (vagy több előző életedben), és ezért vágyódsz oda vissza.
[link] olvasgasd át ezt az oldalt, szerintem érdemes:)
Mellesleg nem értem, miért lenne provokáció?? Nem muszáj mindenkinek hatalmas hazafinak lennie, ettől nem lesz senki rossz ember...
Én meg pont azt érzem h ide születtem képtelen lennék évekre v örökre elhagyni az országot még ha nehéz is itt megélni. Külföldön születne gyerekem az unokám akik már magukat lehet nem tekintenék magyarnak és ez bántana :( nem akarok beleolvadni 1 más népbe.
( Ha muszály lenne akk természetes h elmennék pl vmi háború v politikai nézet miatti üldözés stb.)
Így 8 évvel később mi a helyzet?
Megtaláltad azt a helyet ahól otthon vagy, és ott is élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!