Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi egy nonek es mi egy ferfina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi egy nonek es mi egy ferfinak a feladata a hazassagban?

Figyelt kérdés
Atlagos 2 gyerek eseten...

2014. jan. 23. 08:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
Mennyi kedves jòindulatù bölcs ember van itt aki tényleg vàlaszolt az eredeti kérdésre...Nahát...;D
2014. jan. 23. 10:00
 62/69 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindketten dolgozunk már. A férjemé a főzés, porszívózás, teregetés. Enyém a mosás, mosogatás, portörlés. A fürdőszoba takarítása a kislányunké. :)

A gyermeket közösen neveljük, természetesen. A kezdetektől heti egy "szabadnapja" van midnkettőnknek, amikor a kicsi otthon van valamelyikünkkel, a másik fél ekkror mehet barátnőzni/haverozni amit akar. :) Hétvégén közös program a kicsivel, kb havonta kettesben utazunk el valamerre. :) Egymást támogatjuk ahol tudjuk.

2014. jan. 23. 10:23
 63/69 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg kell beszélni, ki mit akar csinálni, vagy inkább azt, hogy mit csinál szívesebben.

Én pl. ha kell, órákon át mosogatok, de semmi nem tud rávenni, hogy a csöpögtetőből elpakoljak. 2 perc lenne, de nem tudom rávenni magam, és utálok pakolászni.

Egyébként megőrülök, amikor valaki azt mondja, a férfi "segít" a házimunkában és a gyereknevelésben. Segíteni én segítek a nővéremnek, ha vigyázok az unokaöcsémre. Amikor az apukája van vele, az nem segítség, hanem a normál.

És az, hogy ki mihez ért jobban, vagy mit szeret csinálni nem attól függ, hogy kinek mi van a lába közt.

2014. jan. 23. 10:28
 64/69 anonim ***** válasza:

Mindkét félnek az a feladata, hogy amennyire tudja, tehermentesítse és segítse a másikat.

Ennek a megnyilvánulása aztán már családfüggő.

Nálunk például az volt a normális, hogy apuka dolgozik, anyuka otthon van és gyereket nevel. De ehhez hozzá kell számolni azt, hogy reggel anyuka viszi a gyereket iskolába, aztán hazamegy, megcsinálja az otthoni dolgokat, elintézi az intéznivalókat, délután pedig meghatározott menetrendje van, hordja a gyerekeket különórákra. Estére minden kész, kábé egyszerre ér haza mindenki, onnantól a családé az idő. De ezt mondjuk csak akkor lehet megtenni, ha apuka eleget keres.

Ha anyuka is dolgozik, akkor már a gyerekekkel kapcsolatos feladatoknak is közösnek illik lenni.

2014. jan. 23. 10:38
 65/69 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanaz. Törődjenek a családjukkal, figyeljenek oda egymásra és ne csak saját magukra gondoljanak, tiszteletben tartsák egymást, dolgozzanak, együtt csinálják a háztartást és mivel a gyerekek is közösek, ezért együtt foglalkozzanak velük és igazságosan osszák meg a feladatukat. Számomra több szereposztás nincs, mivel nekem nem gáz az, ha a pasi főz, mert én utálok.
2014. jan. 23. 10:53
 66/69 anonim ***** válasza:
0%

Röviden:

A nő dolga, hogy össze és rendben tartsa a családot.

A férfi dolga pedig, hogy biztonságot teremtsen.

2014. jan. 23. 11:09
 67/69 anonim ***** válasza:
100%

Nincs szabály, de én úgy képzelem el és a saját szüleimen is úgy látom, hogy mindkét fél dolgozik, a házimunkát megosztják, illetve felvesznek segítséget, a szabadidejüket pedig a gyerekekkel töltik. Nálunk ez nagyon jól jött ki, mert az iroda és a ház szinte egyben van, tehát otthon is voltak meg dolgoztak is a szüleim amikor kicsi voltam (most is), így pl suliból oviból ebéd után hazavittek és együtt is voltunk meg dolgoztak is :)

l22

2014. jan. 23. 12:04
 68/69 anonim ***** válasza:
74%

Attól függ ki dolgozik és mennyit.

1. Feleség otthon a gyerekekkel, férj dolgozik:

feleségé a házimunka,

férj (nem hal bele ha pl kicseréli a villanykörtéket, vagy megszereli a csapot)

gyereknevelés közös

2. Feleség 8 órában dolgozik, férj szintén.

Megosztanak minden munkát, és a gyerekek nevelését is.

3. Feleség kevesebbet dolgozik 8 órát, férj 12-t.: a feleség foglalkozik többet a háztartással, férj besegít, valamint vannak saját feladatai is. gyerekeket együtt nevelik!!!

4. Feleség és férj is dolgoznak. : feleség csinál minden házimunkát és ő foglalkozik a gyerekekkel kizárólagosan. Férj leül, gépezik, tvzik mert fáradt.

Az első három optimális. A 4. formátumnál van az, hogy ilyen pasihoz nem kell hozzámenni. Mert csak cselédet akart akit dugni lehet, és nem feleséget:)

Nálunk a 3. verzió van, de nincs gyerekünk. Nem is lesz.

2014. jan. 23. 14:15
 69/69 anonim ***** válasza:

Nincsenek egyforma helyzetek.

Nincsen olyan,hogy kinek mi a feladata.

Mindenki abból vállal,amiben jó.

Meg ki a francit érdekel,hogy más szerint nekem vagy a páromnak mi a feladata?

De ha már egy faladatnak veszik az együttélést,ott már baj van szerintem.....

2014. jan. 24. 20:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!