Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi egy nonek es mi egy ferfina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi egy nonek es mi egy ferfinak a feladata a hazassagban?

Figyelt kérdés
Atlagos 2 gyerek eseten...

2014. jan. 23. 08:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
Egyetértek hogy egy két éves mellett millió dolgot meg lehet tenni úgy, hogy ne essen baja se neki se a felmosónak. :) Viszont én még sírni nem hagytam gyereket. Inkább ha tudom hogy felmosás következik, a gyerek alvásidejében teszem azt. A házimunkában is nagyon fontos a rugalmasság. De egy felmosás miatt ne hagyjunk sírni egy gyereket.
2014. jan. 23. 09:15
 32/69 anonim ***** válasza:
78%

Egy házasságon belül a nő feladata, hogy támogassa, segítse a férjét mindenben amiben tudja. Amire ideje, és lehetősége van. Legyen ez házimunka, gyereknevelés, stb.

A férfi feladata, hogy támogassa és segítse a férjét mindenben amire ideje, lehetősége, ereje van.

Szerintem ha ezt az elvet betartanák az emberek, akkor nem lenne probléma a házasságokban. Mindkét fél tegye meg maximálisan azt amit tud. Nem kell nézni, hogy ki mit csinál. Ha közös célért küzd két ember, akkor összefogással bármi elérhetővé válik.

Régen rossz egy olyan házasság, ahol nem működnek ösztönösen ezek a dolgok.

2014. jan. 23. 09:16
 33/69 anonim ***** válasza:

Bocs elírtam

A férj feladata, hogy támogassa a nőt. /mielőtt valaki belekötne :)/

2014. jan. 23. 09:17
 34/69 anonim ***** válasza:
14%

31 Ugyan már, legalább edzett lesz:DD

Csodálkozom, hogy 4 gyerek után ezt mondod:DD

ui: nem napközben, mert mire való a hajnal, ahol pici gyerek van, akire oda kell figyelni napközben?:D

2014. jan. 23. 09:17
 35/69 anonim ***** válasza:
32-nél a pont:)
2014. jan. 23. 09:18
 36/69 anonim ***** válasza:
62%
Hát persze, csináljunk a gyerekből lelki sérültet, csak hogy apuka ne nyafogjon a rendetlenség miatt! :)
2014. jan. 23. 09:18
 37/69 anonim ***** válasza:
19%
*mire való a hajnal, ha bagoly tipus vagy akkor meg az éjszaka
2014. jan. 23. 09:19
 38/69 anonim ***** válasza:
41%
36 Lelkisérült lesz egy gyerekből ha picit nyafog?:DD Nem mondod:xDD Ez új nekem:DD
2014. jan. 23. 09:20
 39/69 anonim ***** válasza:
Bagoly típus anyuka? Ilyet el sem tudok képzelni. Én a gyerek mellett sokkal fáradtabb vagyok estére, mint régen 12 óra kemény fizikai meló után.
 40/69 anonim ***** válasza:
65%
Picit nyafog? Neked sincs gyereked! :)
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!