Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi egy nonek es mi egy ferfina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi egy nonek es mi egy ferfinak a feladata a hazassagban?

Figyelt kérdés
Atlagos 2 gyerek eseten...

2014. jan. 23. 08:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
100%

Találgathatunk, de a gyakorlatba a pasi többnyire dolgozik és ennyi, a nő meg dolgozik, neveli a gyereket és ellátja a háztartást.

Az ideális az lenne, ha felosztanák a házimunkát és a gyereknevelést is, de sajnos a valóság nem ez. Aztán mikor a nő rájön, hogy ő csinál mindent a gyerekszülés és munkába állás után is, feldereng neki, hogyha egyedül lenne, akkor is ugyanennyi munkája lenne irány a bíróság, válóper.

Jó lenne, ha a felek támogatnák egymás elképzeléseit, de sajnos nincs mód két igazi karrierre egy családban, és legtöbbször a nő adja fel magát és támogatja a férfit, gyereket, saját magát meg nem. Remélem, most már dereng az új generációnál, hogy a pasi mehet gyesre (ja persze, hogy egy férfi eleve többet keres, így nem fog) és megfoghatja a fakanalat, a nő meg csinálhatna karriert. De nem fog, mert ugye a nőnek otthon a helye. Évezredes berögződések vannak mindkét nemnél. A legjobb, ha mindenki azt csinálja a házasságban, ami megegyezés szerint a párnak a legjobb, főleg, hogy egy panelban amúgy sincs férfi munka, polcot fúrni meg égőt kicserélni nem egy nagy művészet egy nőnek sem.

2014. jan. 23. 08:40
 12/69 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 5. Ha meg lehetne élni egy fizetésből, akkor (sok nővel ellentétben) én is úgy szeretném, hogy a férjem dolgozzon, én meg háziasszonykodok életem végéig. De akkor neki semmit nem kéne itthon csinálnia, csak a gyerekekkel foglalkozni.

Ez ugye kivitelezhető azalatt a 2-3 év alatt, amíg az anyuka otthon van a gyerkőccel, csak az a baj, hogy aztán a pasik ÚGYMARADNAK. Megszokják a jólétet, és később sem hajlandóak csinálni semmit. Sajnos. Tisztelet a kivételnek. Szóval én ezért sem hagyom, hogy a párom itthon csak pihengessen akkor sem, ha én itthon vagyok a gyerekkel, és mondjuk ráérek megcsinálni mindent.

2014. jan. 23. 08:40
 13/69 anonim ***** válasza:
33%

*ha a nő átlagon felül erős és az alap szereposztáson felül még a munkában is 110%-ot teljesít, ami által a család anyagilag stabil.

Bár meg kell mondjam, hogy ez egy nagy csapda, mert itt meg a férfi nem érzi egy idő után magát férfinek.

Sokkal nagyobb számban fordulnak elő kapcsolati válságok ahol a nő 3-4x jobban keres mint egy pasi.

2014. jan. 23. 08:43
 14/69 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok nyilatkozni, hogy mit tudnék nyújtani egy ilyen nagyszerű pasi mellett, mert még nem volt dolgom vele! :) Ezek nem elvárások, hanem álmok! :)
2014. jan. 23. 08:43
 15/69 anonim ***** válasza:
25%
12 Én ne igy gondolom.
2014. jan. 23. 08:44
 16/69 anonim ***** válasza:
8%

11 A nemlétező szőr feláll a hátamon mikor egy nő házimunka megosztásról pampog, mert lusta mint a föld megmozdulni. Főleg olyan dologba ami az ő dolga lenne.

Tudod láttam olyan gyeses anyukás lakást, ahonnét szó szerint szinte kifordultam, a mocsoktól. A pasi helyébe akkora balhét levertem volna mint a szél és hivatkozik az "egyenjogúságra".

Senki ne mondja, hogy 1-2 gyerek mellett nem lehet tisztaságot, rendet tartani. Egy tiszta lakásba az emberek jól érzik magukat, egy koszos lakásba undor hazamenni.

2014. jan. 23. 08:48
 17/69 anonim ***** válasza:
68%
Kedves Kérdező, az, amiben megállapodik az az adott két ember.
2014. jan. 23. 08:51
 18/69 anonim ***** válasza:
100%

Csak az opció, hogy VAGY a nő VAGY a férfi tartja el a családot? Kétkeresős modell nem létezik?

Kinek a pap, kinek a papné, én szellemileg leamortizálódnék és megkattannék, ha hosszú évekig egyetlen feladatom a lakás pucolása és gyerek fenekének törlése lenne. Ettől függetlenül másnak lehet ideális felállás.

2014. jan. 23. 08:54
 19/69 anonim ***** válasza:
100%
18. de, az a kétkeresős modell, hogy mindketten dolgoznak, pluszban még a nő ellátja a háztartást, 21. század ide vagy oda.
2014. jan. 23. 08:57
 20/69 anonim ***** válasza:
11%
19 Két keresős családban is alap a tisztaság.
2014. jan. 23. 09:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!