Nők! Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie annak a férfinak, akivel szerintetek boldog házasságban lehet élni?
Türelem, magabiztosság.
Mindent mást talán át lehet hidalni, de egy idegbeteg, önbizalom hiányossal nem lehet mit kezdeni.
Szerintem az is fontos, hogy te milyen vagy. Hisz a Te párod életed végéig, agy legyen olyan, ami neked megfelel.
Szerintem fontos a türelem, és a tolerancia. És az, hogy olyannak szeressen, amilyen vagy.
Mindez, és ne legyen egy hisztis sértődékeny pic$a.
Legyen képes az önellátásra.
Ez attól függ, milyen a feleség. :)
Az én férjem jó tulajdonságai:
- türelmes, akkor is, ha hisztis vagyok.
- bújós. Ha rossz a kedvem, és azt mondom neki, hogy hagyjon békén, ő akkor is megölel! :D Kicsit ideges leszek, de pár másodperc múlva újra kis boldogság-gömböc leszek. :)
- egyenrangú partnernek tekint. Lehet, hogy nem értek annyira valamihez, de akkor is elmeséli, mi történt, vagy megkérdezi, mit gondolok/akarok.
- állatbarát. Van is otthon háziállatunk, és ha rajtunk múlna, több is lenne. :)
- nem érdekli a súlyom. Ha hízok, vagy tartósan igenis kövér vagyok, ő akkor sem tesz megjegyzést, akkor sem néz csúnyán, nem szégyell. Bár, most, hogy fogyizok, ez sem érdekli. :D
- a jövőre nézve körülbelül egyeznek a terveink. Mind a kettőnknek a top eredmény egy jól, boldogan, aktívan működő család lenne.
- nem dohányzik.
- a rendet tekintve alkalmazkodó. Tehát nem szól meg, ha nem teszek rendet, de segít, ha bepörgök, és nagytakarítok.
- tud és akar főzni otthon.
- magas. Egy velem egymagas férfi nem tudna biztonságérzetet adni.
- tud szerelni. Vízcsapot, lefolyót, wc tartályt szerel, lámpát beköt, számítógépet rak össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!