10es.Te nem azén férjemről irsz?:)a főzésen kivül minden stimmel.
Még annyit irnék hozzá hogy számomra nagyon fontos hogy imádja a gyerekét.Szerencsére ez is kipipálva.
2013. febr. 28. 15:11
12/29 anonim válasza:
Ffi vagyok. Azokat a tulajdonságokat birtoklom, amiket írtok. Sőt, annyira türelmes és nyugodt vagyok, hogy fát lehet vágni a hátamon. 2 gyerekkel, akiket imádok. Soha nem sértegettem őt, nem kritizáltam. Mire lassan a fejemre nőtt. Azt gondolja, hogy ő tökéletes, és elkezdte átvenni a ffiúi pozíciómat. Mikor elkezdtem észbekapni, olyan agresszívvé vált közben jött a második gyerek, hogy sárkánnyá vált. Azzal vádol, hogy semmiben nem vállalok felelősséget. És zajlik a válóperünk, egy 2 és egy 5 éves fiúval. Ő gyűlöl, elképzelhetetlennek lát minden folytatást. Szóval vannak kivételek... :-(
2013. febr. 28. 15:46
13/29 anonim válasza:
Nö, feleség, anya vagyok. 15 éve hàzas. Boldog. Én egyetlen ``tulajdonsàg``-ot vàrtam el a leendö férjemtöl, hogy: UGY FOGADJON EL, AMILYEN VAGYOK. AZAZ: ne probàljon megvàltoztatni. Gyakorlati tanàcs leendö pàroknak: a nagyobb kérdésekben együtt döntsenek. A férfi soha ne legyen Micimacho. Ah. Az életkor. Nöket a koruk utàn kérdezni illetlen dolog. De a születésnapjuk utàn kérdezni megengedett. Januar 15. (Keményfejü bak.) Màr nem mai csirke, de még a mult nyàron utànam fütyültek az utcàn... Ah. Le is szolitott egy jokinézésü középkoru egyetemi tanàr...
Kérdező, egy tanács férfitól férfinak, azaz tőlem neked. Soha ne kérdezz meg nőket párkapcsolati ügyben. Mert nem értenek hozzá. Se csajozással kapcsolatban, se párkapcsolati kérdésekkel ne fordulj hozzájuk!
Most persze megy a "és ez mind megvan a férjemben" szöveg, jövőre meg elválnak, mert "uncsi volt".
2013. febr. 28. 18:20
16/29 anonim válasza:
Csodálom, hogy a hűségességet még senki se írta...
2013. febr. 28. 18:37
17/29 anonim válasza:
legyen intelligens és szeressen engem. ebben azt hiszem minden benne van.
ebből jön az alkalmazkodási képesség, fejlett vitakultúra, a mindig minden helyzetben viselkedni tudás, konzekvens gondolkodás, jó humorérzék, pénzügyi kultúra.
ha szeret, akkor figyelembe veszi a kéréseimet és igyekszik azokat teljesíteni. természetesen ezt nem a két szép szememért cserébe várom, én is ugyanezt nyújtom neki.
25L
2013. febr. 28. 18:57
18/29 anonim válasza:
Adjon nekem sok-sok pénzt, maradjon csöndben, helyeseljen mindenre, ne nézze, hogy mit iratok vele alá:D
2013. febr. 28. 19:51
19/29 anonim válasza:
Nem igazán tulajdonság amit írok.
Realitásérzék, ne akarjon 6 gyereket pl., ne akarjon ezer hitelre lakást, autót venni stb.
Jól bírja húzni az igát, sok pénzt keressen, különben ki keres, amíg a nő a gyereket dadázza helyette.
Vidámság és optimizmus
Kalandvágy
Megbízhatóság
Álljon fel a füty-se, és jól működjön, különben nem lesz gyerek, beültetést meg ki akar
34/N
2013. febr. 28. 20:44
20/29 anonim válasza:
Nekem speciel az is fontos, hogy ne higgye azt, hogy minden második dolog ßuzis.
Ne higgye azt, hogy ha pl. rózsaszín nyakkendőt köt fekete inghez, akkor hirtelen el kell vonzódni a férfiakhoz. Ne magán kívüli dologban legyen a férfiassága, hanem önmagában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!