Nők! Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie annak a férfinak, akivel szerintetek boldog házasságban lehet élni?
Ne akarjon megváltoztatni, legyen türelme hozzám, és ha valamit 20x kell elmondania, vagy kérnie, mert esetleg félek valamitől, akkor igenis mondja el 20x, mert én is ezt tenném, ha tudnám hogy fél valamitől, nem pedig kiabálnék vele. Persze, legyen hűséges, és ne kezeljen úgy, mint egy bábút, amit úgy rángathat ahogy akar..
(gondolom nem kell kihangsúlyozni, hogy pont az ellenkezőjét érzem a kapcsolatomban..)
-legyen megértő
-legyen határozott
-legyen őszinte, szeretni tudó
-ne szégyelljen a barátai, családja stb. előtt, azaz felvállalja bármikor a kapcsolatunkat
-legyen családcentrikus
-lehessen vele beszélgetni
-legyen gyengéd
-művelt
-ne legyen erőszakos
-akarjon jókedvre deríteni ha rossz kedvem van
-tudjon velem örvendeni
-hűséges legyen
-vicces
-barátságos
-szeressék az emberek
-ne legyen tiszteletlen, pofátlan, műveletlen
-lehessen programokat csinálni vele
-segítsen a házimunkában
-Kb ilyen az én párom, ezért is szeretem. neki is vanna hibái, de kinek nincsenek?
22-L
25-ös: "Önállóságra genetikai kódolás kell? Ennyi hülyeséget... talán NEKED sérti az egód, hogy semmire nem kellesz már senkinek."
Sorban:
Aha, igen, így van: önállósághoz kell egy genetikai kódoltság. Nem tud felülírni egy max 10 éves modern emancipációs folyamat egy - akár - többezer évest. Nem tudom, hogy tisztában vagy-e vele, hogy nem hallottál magányos nőkről a történelem folyamán, sokkal inkább magányos férfiakról. Ha volt is előbbi, azt nem önként vállalta, hanem kényszerből, míg utóbbiak önként is vállalták. És hosszú lenne, ezért ne beszéljünk a valódi genetikai gyökerekről, amik az állatvilágig vezetnek vissza. Ha ezekről nem tudsz semmit, nem kell bírálni azt, aki ezzel foglalkozik, hacsak nem azért, hogy kényszerből beleszólj, mert ebben is okos vagy.
Jah, és nem bántja az egómat semmi. Pláne nem a "senkinek" és "semmire". Kár sértegetni, azért mert magadra ismersz abban, amit leírtam, de nem mersz még bele se gondolni, hogy így lehet. Nem az én szegénységem :-D
A legeslegfontosabb a türelem, mert néha elgurul a gyógyszerem, és akkor olyan dolgokon pörgök be, amik amúgy totál nem érdekelnek. Szerencsére a párom tudja kezelni ezt a rossz tulajdonságomat.
Ezen kívül ami a legfontosabb, hogy a barátom legyen. Hogy bármit elmondhassak neki... BÁRMIT. Soha ne érezzem azt, hogy ezt vagy azt nem oszthatok meg vele, mert mérges lenne, megbántódnak, vagy csak nem értene meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!