Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi egy nonek es mi egy ferfinak a feladata a hazassagban?
Figyelt kérdés
Atlagos 2 gyerek eseten...2014. jan. 23. 08:22
41/69 anonim válasza:
40 Van több is, csak már nagyobbak, de ne is zavartasd magad:DD
42/69 anonim válasza:
34. Én hajnalban dolgozom, nem tudok a házimunkával foglalkozni, egy kétéves viszont alszik napközben is. :)
43/69 anonim válasza:
Akkor nagy szerencséd volt velük! :) Bár nehezen hiszem el, hogy ilyen stílusban beszélnél róluk, akármekkorák is. :(
44/69 anonim válasza:
39 Nálunk a családban van ilyen, a nagybátyám felesége volt ilyen, tőle kértem tanácsot(mert nem szégyen) vettem a mintát, csak én hajnalban vagyok aktívabb.Ő éjszaka.
És bejött, ennyi:)
45/69 anonim válasza:
43 Pedig de:D Csak nem esem hasra tőlük. Kicsik de okosak, és pontosan tudják mit kell ahhoz tenniük, hogy el legyenek kapatva:D
46/69 anonim válasza:
Persze, csak a gyerekek nem egyformák. Az enyém egy évig csak fél órát aludt napközben. Zuhany, hajmosás, ebéd, és már el is telt. Bárcsak elhívhattam volna akkor pár embert egy napra is, kicsit átértékelnék a mondottakat. :)
47/69 anonim válasza:
Az előbb még nagy gyerekeid voltak, most meg már kicsit. Ennyit erről. :D
49/69 anonim válasza:
Igen, van olyan ember akinek nincs annyi alvásideje mert pl már megszokta hogy kevesebb idő marad rá. Másfél évtized erre bőven elég. :) Tényleg bejön a hajnali vagy éjjeli órák alatt végzett munka. :)
50/69 anonim válasza:
46 Minden nő más és más, volt nyugtalan babám is, meg nyugodt, de mindegyik mellett tudtam tenni a dolgomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!