Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselik olyan nehezen a férfiak, hogyha a feleségük sikeres valamiben?
Rengeteg házasság, párkapcsolat megy tönkre azért, mert a nő valamilyen területen nagyon sikeres. Miért van ez így?
Még abban az esetben, ha azonos területen dolgoznak a férfival, valahol meg tudom érteni, hogy előbb-utóbb óhatatlanul felmerül, hogy akaratlanul is vetélytársakká lesznek. De akkor is ez történik, ha a nő valami olyan területen ér el sikereket, amelyen a férfi nincs otthon, sőt esetleg nem is érdekli. Mégis a saját kudarcaként éli meg a nő sikerét. Miért?
(Mindenki értelmes véleményét várom, de a legjobban annak örülnék, hogyha olyan férfiak (is) írnának, akiket érint ez a helyzet; komolyan érdekel, hogy ők konkrétan hogyan élik ezt meg!)
Már bocsi, de ha egy férfinak nem tetszik, ha a párja egy másik hímmel társalog, az féltékenység, semmi köze a sikerességhez. Én nagyon féltékeny típus vagyok, de nem vettem észre, hogy ennek bármi köze lenne a sikerességhez.
Ezt a dolgot pedig több oldalról is megvizsgálhatnánk, kezdve azzal, hogy milyen téren sikeresebb a nő.
Az én elképzelésem szerint ha kell, egymagam el kell tudjam látni a családom, és annak igényeit. Ez ma már sztem nehezebb mint régen, és jelen van az is, hogy ma már mindenki ( majdnem) dolgozni akar. Sztem nem minden férfi ijed meg, ha pl. többet keres a felesége, vagy magasabb a beosztása, mint ahogy írták, ez mindenkinél változik.
Köszönöm a válaszokat!
Én is arra gondoltam, hogy kellő érzelmi intelligenciával lehetne kezelni az ilyen dolgokat, de a tapasztalataim nem igazolják, hogy ez a gyakorlatban is működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!