Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mulya, papucs típusú férfiaknak miért van általában nagydarab, erőszakos, talpraesett feleségük?
Hát a húgom párja pl. egy mulya papucs, aki nyalja a seggét. A húgom egy csinos kis vékony nő, még véletlen sem nagydarab vagy erőszakos de bizony talpraesett, határozott, ajajj :)
Az exbarátja is egy mulya kis papucs volt, az még viccesebb volt. A srác igazi mackós, 2 méteres alak volt, és a kis csontváz húgom parancsolgatott neki :D
16:58 :D amúgy jogos.
Egyébként én is a papucsokat kedvelem.Nem szeretem, ha engem irányítanak, netán ha még agresszív is az illető, az teljesen kizáró ok.Nem bízok meg az "erős" férfiakban.Én nem vagyok egy diktátor, vagy sárkány, de mástól sem viselnék el hasonlót.Jobban szeretem, ha én "parancsolok"!
Nem találkoztam ilyesmivel túl sűrűn,de láttam már a jelenséget.Vannak olyan emberek,akiknek szükségük van rá,hogy irányítsák őket,és olyanok,akik ezt kihasználva szeretnek irányítani.Ez a két típus pont megfér egymás mellett,mindenki azt kapja a kapcsolattól,amire szüksége van.
Egyébként a mulya és papucs jelzőket sosem szerettem,nőként is elég lekezelőnek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!