Lehet hosszú távon sikeres egy olyan házasság, ahol a nő keres többet?
Most én keresek többet,nem is kevéssel.Míg tanultam,addig sokszor párom vett nekem sokmindent,mert kevés bevételem volt.Ha terhes leszek és otthon leszek,ismét kevés lesz a bevételem.
Amí összességében nincs hiányunk semmiben,addig nem számít ki mennyit keres,közös kassza.
N
Teljesen a férfi jellemvonásaitól függ!
Az első házasságomban a férjem irigy volt mindenre, a tudásomra, vagyonomra. Ő keresett többet, de le is akarta törni a szarvaimat.
A második házasságomban úgy alakult, hogy nagyon jól keres a férjem, de én még mindig 60 eft-tal többet keresek nála. Nem zavarja, inkább az zavar mindkettőnket, hogy még mindig nem keresünk eleget.
Ha nem él vissza a férfi vagy a nő, azzal, hogy többet keres, akkor mindegy ki keres többet. De a férfiak általában egy idő után az orrod alá dörgölik, főleg, ha már van 2 gyereked és nem tudsz eleget keresni, de igények lennének. A nőket nem tudom, én nem élek vissza vele, valószínűleg ezért nincs veszekedés. A tudásomat sem irigyli, inkább büszke rá, talán még jobban is örülne neki, ha még többet tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!