Kezdő, viszont sikeres vállalkozásom van. Megbízható könyvelőt keresek és a családon belül lenne is egy /feleségem unokatestvére/. Viszont nem tudom jó ötlet e az hogy a családból valaki teljesen belelát a pénzügyeimbe. Mit gondoltok?
Rokont soha! Ugyanis ha nem dolgozik rendesen, akkor nem tudod kitenni, mert a család neked esik, hogy milyen dolog egy rokont elküldeni, ezen kivül menne a pletyka, hogy neked milyen rengeteg a pénzed, és mégsem támogatod a családot (mármint az összes valakit, aki tudna belöle költeni), stb.
Keress megbízható kivülálló embert, fizesd meg normalisan - sokkal jobban jársz.
Könyvelőként szeretnék válaszolni neked:
Sajnos nagyon sok pletykás kollégát ismerek. Nem tartom helyesnek, de hát ez van. Én pl. dolgozom rokonnak, nincs belőle semmi baj. De ő az ÉN unokatestvérem, nem a páromé. Ez sem mindegy.
A Te esetedben az is nehezíti a helyzetet, hogy a párod rokonáról lenne szó.
1. Ha nem ismered eléggé, és később derül ki, hogy az egész család tud már a vállalkozásod ügyeiről, az nagyon gáz.
2. Ha közted, és a párod közt történik valami, akkor zsarolhatóvá válsz. Megint csak nagyon gáz.
Szóval én nem mennék bele a helyedben, csak akkor, ha rendkívül jól ismerem azt az embert, és maximális a bizalom.
barát,rokon,családtag SOHA!!!
megromlik a kapcsolat és nem biztos, hogy vannak olyan érzelmi szinten vagy vannak olyan intelligensek,hogy ezt kezelni tudják.
(tapasztalatból tudom és nem hallgattam a figyelmeztetőkre....és igazuk lett)
Szerintem se!
Legyen havi 20-25 e Ft-od egy FUGGETLEN konyvelore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!