Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a Férjem?
9 éve vagyunk együtt, már 5 éve összeházasodtunk és van egy egy éves fiunk.
Egyikünknek sem volt komoly kapcsolata mielőtt összejöttünk.
Szerettük egymást, de mivel nem volt senki más, nem tudom szerelem volt e, és ha igen, mennyire erős...
Hamar összeköltöztünk és most is együtt élünk.
Igazából, mindenben "tökéletes"...
Segít a gyerek körül, dolgozik, viszonylag jól keres, nem jár el szórakozni (néha sportol, és kb kéthavonta söröznek egyet a kollégákkal), nem csajozik, (tuti, annyira nem átlagos férfi, nem jutna eszébe más), becsületes, őszinte a legapróbb dolgokban is, szeret, kíván, bármire kérem, megteszi, besegít, a szüleimmel is jóban van, támogat, abban, amit csinálok..
DE... néha van egy olyan érzésem, hogy nekem nem Vele kell lennem később.... Azt érzem, hogy gyerekeink lesznek, és mikor nagyobbak, már szóba jöhet más is... Annyira érdekes ez az érzés.. Apró dolgokban nem érzem magam megbecsülve.
Úgy érzem, nem veszi észre, hogy nekem is mennyire nehéz itthon. Ha beszélünk róla elismeri és néha meg meg jegyzi, egy nyűgös napon, hogy én hogy bírom, de összességében hiányzik az az érzés, amit sokan emlegetnek, hogy a tenyerükön hordja őket a férjük, megbecsüli őket és dicséri apróságokért, meglepi kis dolgokkal..
Az én Férjem olyan feledékeny. Volt, hogy elfelejtette a szülinapomat, ünnepekre is nem szán időt, hogy vegyen valamit, aminek igazán örülök, aztán persze bántja, mert én gyerekkel is utánajárok és meglepem Őt.
Összességében tehát jól megvagyunk, bár a szexet nagyon nem kívánom mostanság... Nem azt szeretném, hogy megmondjátok mit tegyek, de TI mit éreznétek, ha ilyen gondolatok kavarognának bennetek?? :(
Nem hagynám el Őt csak úgy, de hihetetlen amikor azon töprengek, hogy tényleg van egy férfi valahol, akivel egyszer összefutunk és Ő lesz az?? Akivel átélhetem a mindent elsöprő szerelmet? Az izgalmat?? Aki mindazt, amit a férjem nem szeretett bennem, Ő imádni fog és dicsérni pl, mert kiállok az igazamért??
Van ilyen történetetek?
Félek, hogy gyerekkel, gyerekekkel nem találnék igazi társat, félek, hogy a gyerekem mit érezne ha elhagynám az Apukáját, félek, hogy rosszul döntök és egy múló szerelem miatt képes leszek elhagyni! Azt érzem, hogy a jónál is jobbat akarok és a "cserén" gondolkozom, nem pedig azon, hogyan lehetne megjavítani a dolgokat közöttünk... :(
Van egy olyan érzésem is, hogy talán csak "nincs jobb dolgom" és más mennyire örülne ha ilyen férje lenne??
Vélemények?
Hűű, köszönöm a sok választ, de kicsit félreértettetek...
Igazából nem érzem, hogy ekkora gond lenne, és már volt több hasonló hullámvölgyben részem érzelmileg és mindig átlendültem rajta...
Csak az a gondolat nem hagy nyugodni, hogy lehet, hogy van Nála is hozzám illőbb, aki imádná bennem mindez, amit Ő pont ellenez??
(van egy szám a Groovehousnak, az a címe, hogy mindaz, amit nem szerettél bennem...Mindig eszembe jut a kapcsolatunk.)
Tehát szeretem, becsülöm, de valami mégis hiányzik néha... :(
Pedig Ő is tesz értünk, mondja, hogy szeret és nem akar nélkülünk élni, amikor vitázunk, szomorúan közli, hogy mi lenne Vele nélkülünk és nem akar elveszíteni minket...Néha megoldjuk, hogy kettesben legyünk, és akkor mamánál van a kicsi, de este korán fekszik, tehát akkor is tudunk együtt lenni.
Lehet, hogy igazatok van és annyi boldogtalan kapcsolat van.. na meg annyi léhűtő pasi, hogy nincs értelme a jónál is jobbat akarni.
Ki kell élvezni, azt ami van és a lehető legjobbat kihozni belőle. Persze az élet ha úgyis mást szán nekem, majd megmutatja.. :P ;)
Persze további véleményt várok. :)
Ja, valaki kérdezte, mit dolgozom: Recepciós vagyok, de ugye babázom a kicsimmel itthon. :)
En is ezt a ket dolgot hoznam fel.
Hogy nem volt kapcsolat elotte. Es nincs kello tapasztalat. Nem vagy te olyan rossz helyzetben.
A masik meg, hogy otthon vagy a picivel. Ilyenkor a legtobb kapcsolat egyensulya megbomlik. A no kiszolgaltatotta valik. Maganyos valik. A ferfi meg csaladfenntartova vedlik at. Azt javaslom, hogy amint lehetosegetek van, probalj ujra munkaba allni.
Akkor no az enkeped es megkapod majd a napi bokjaidat is. Es ezek a dolgok pozitivan fognak hatni a kapcsolatotokra.
40F
UI: Es ha tul vagytok a kisgyerekes idoszakon, akkor jon a hazassagnak a kovetkezo korszaka/valsaga.
Sok idö kettesben, babo nelkul, egy egy eves kispasi annyit kibir (heti 1-2x valamelyik mama aktivizalja magat) es tiszteld meg a ferjed mihamarabb azzal, hogy beavatod az erzeseidbe, es elmondod neki, hogy gond van. Egyutt kell ezen dolgozni, bagatellizalni nem er. :) Keress magadnak hobbit, sulit, barmit, helyeket, ahonnan elismeresek ernek, ha mar ennyire vagyod azt, hogy elismerjenek. En ugy velem amugy, hogy jobb az, amikor az ember parja elfogado attol, mint ha allva tapsol egy nyugos nap teljesitese utan. Neked ez a dolgod, te szoktad ot hatba veregetni, hogy koszi draga, hogy reggeltol estig dolgozol? :)
Sok sikert.
Igen, én is megdícsérem, ha úgy érzem és vagyunk kettesben néha. Meg mondom, jól alszik a kicsi, este 8-tól sokat filmezünk, beszélgetünk. Jó Vele és ha kirándulni, vagy ide oda megyünk akkor is jól érezzük magunkat.
Tud arról, hogy nekem vannak ilyesmi érzéseim, szeretne dolgozni rajta, sokszor mondja, hogy igyekszik visszafogni majd azt, hogy mindig elmondja, ha valami apróság nem tetszik Neki, hiszen lehet ezek felett szemet hunyni és néha el kell nézni a másik idegesítő apróságait.
Igyekszünk dolgozni rajta... :)
Jó ég!
Nem is emlékszem, hogy feltettem ilyen kérdést!
21 éve vagyunk együtt és imádom, szeretem!
Jobb a kapcsolatunk, mint valaha!
Vidékre költöztünk, 4 gyerkőc van és én is dolgozom már.
Soha nem tudnám mással elképzelni!
Őszintén, megdöbbentő volt a saját soraimat visszaolvasni.
És fájó is. Nem tudom miféle hullámvolgyben voltam akkor, de gyorsan elmúlt.
Köszönöm az érdeklődést!
Sok boldogságot mindenkinek! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!