Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? 17. hetes terhes...

Mit tegyek? 17. hetes terhes vagyok, és ki derült, hogy a férjem csal! A terhességem elején el tiltottak a sextől, erre ő másnál keres vigaszt! Nem akarom el veszíteni, mert szeretem, de nem tudom meddig bírom!

Figyelt kérdés
Ráadásul a nő tudja, hogy terhes vagyok de nem zavarja!
2010. szept. 14. 12:16
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
90%

Még igy is szereted?

Csak a szexet keresi v. érzelmei is vannak?...

Valahol mentesitené hogy csak a szexre vágyik de én akkor is kiadnám az útját. Milyen már hogy nem méri fel azt hogy Te a gyereketekért teszed meg ezeket az erőfeszitéseket és erre Ő elmegy máshoz..

Én tuti kirúgnám.

2010. szept. 14. 12:19
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy pont ilyenkor hagy cserben a férjed, de ha szereted és meg tudnád neki bocsájtani a félrelépését, akkor üljetek le és beszéljétek meg. Mondd el neki, hogy ez neked mennyire fáj, és hogy a pocakodban az a CSODA nem csak a tiéd, hanem az ŐVÉ is!

Próbálj meg nem idegeskedni, tudom nagyon nehéz lehet.

Kitartás!

Majd írd meg kérlek, hogy mi lett!

2010. szept. 14. 12:21
 3/34 A kérdező kommentje:
nem tudom,hogy vannak e érzései,de én azon se lepődnék meg!persze,hogy szeretem,hisz a férjem!rengeteget sírok,és nem tudom mit tegyek,nem akarom,hogy egy hirtelen döntés miatt a gyerekünk apa nélkül nőljön fel!
2010. szept. 14. 12:22
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, szerintem sok száz olyan pár van, akit letiltottak a szexről a baba és a mama egészsége érdekében. Mégsem rohangálnak az apukák máshoz keresni a testi boldogságot. Egyébként is, meg lehet oldani másképpen is...

Az az ember nem tisztel, nem szeret, és legalább annyira lehetne tekintettel rátok, hogy az ő gyerekével vagy várandós.

Én kiraknám a fenébe.

2010. szept. 14. 12:22
 5/34 anonim ***** válasza:
10%

Azt nem értem, hogy ha TÉGED eltiltottak a szextől, akkor gondolod, ő se akar szexet 9 hónapig???

Attöl ki lehet (és kell is!) őt elégitened, legalábbis illett volna. Most már cseszheted, de azért még megpróbálkozhatnál vele.

a férjeddel meg ülj le, mondd el neki, hogy tudsz róla és kérdezd meg, hogy mit gondol az egész dologról.

Ha időközben a szex mellett érzelmek is kialakultak, esetleg megrettent a felelősségtől, akkor akár válás is lehet a dolgból.

De mindenképp a legfontosabb, hogy BESZÉLJETEK egymással, beszéljétek meg, hogy ki mit lát problémának és hogy ebben a másik tud-e, akar-e változtatni.

Ettől függ a jövőtök.

2010. szept. 14. 12:23
 6/34 anonim ***** válasza:
83%

Igaza van a 2. válaszolónak hogy beszéljétek meg de engem az sarkallna a kapcsolat szüneteltetésében hogy első lehetőségnél megfutamodott.. A babának apa is kellene de ha hazahozzátok és átsirja a baba az éjszakát akkor is lelép majd???

Nagyon gusztustalan hogy a csaj is tud róla és mégse mondja hogy cica menjél vissza szépen a kisfeleségedhez.

2010. szept. 14. 12:24
 7/34 A kérdező kommentje:
természetesen tudom,hogy ki lehet elégíteni másképp is,és meg is történt!!nem hanyagoltam el!tudja,hogy tudom a másik nőt,de nem akar a dologról beszélni,mindíg csak azt mondja,hogy ne idegeskedjek!
2010. szept. 14. 12:27
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

A sz.rházi!!!!!! Nem írhatom mit tegyél, csak azt, hogy én mit tennék. Elküldeném melegebb éghajlatra!!!

A gyerekét várod, problémás a terhességed és ő szarban hagy, megaláz? Milyen "emberek" vannak! Ha most ezt csinálja, mérget vehetsz rá, hogy késöbb se lesz máshogy. Akkor sem, amikor a baba megszületik, fáj a sebed, 3óránként eszik, és állva elalszol,- a szex lesz az utolsó, ami az eszedbe fog jutni.El tudod róla képzelni ezek után, hogy majd meló után megy haza segíteni neked fürdetni, pelenkázni, ápolja a lelked, meghallgat és odaadó férj válik belőle? Elszomorító helyzetben vagy!

2010. szept. 14. 12:28
 9/34 anonim ***** válasza:
86%

HA nem hajlandó beszélni róla, akkor azonnali hatállyal elzavarnám.

Ha meg ki is elégitetted eddig is, akkor nem tudom, mit lehet itt gondolkozni, elég egyértelmű helyzet.

Én tanácsoltam, hogy beszélgess vele és elégitsd ki.

2010. szept. 14. 12:35
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Így meg aztán végképp kitenném a szűrét!

Mivel házasok vagytok, gondolom, tervezett a baba, vagy legalábbis nem meglepetés. Kb. négy hónapja még teljes a boldogság, most meg más nővel kufircol, mert te nem teheted meg. Hát, ez gyönyörű...

A házasság pont erről szól, tisztelet, hűség, kitartás jóban, rosszban. Amíg te is szexelhettél, addig remek a házasság, amint nem, akkor meg már máshoz szalad. Mi lesz később????

2010. szept. 14. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!