Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? 17. hetes terhes...

Mit tegyek? 17. hetes terhes vagyok, és ki derült, hogy a férjem csal! A terhességem elején el tiltottak a sextől, erre ő másnál keres vigaszt! Nem akarom el veszíteni, mert szeretem, de nem tudom meddig bírom!

Figyelt kérdés
Ráadásul a nő tudja, hogy terhes vagyok de nem zavarja!
2010. szept. 14. 12:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsónál a pont! Ez igen jól kifejtetted.Na igy kell csinálni. :)

A kérdezönek viszont csak annyit mondannék még hogy te nem úgy fogsz emlékezni a terhességre hogy milyen szép volt hanem úgy hogy a férjem megcsalt és én elnéztem.persze igaz hogy mi könnyen beszélünk de ez egy lépés és utána jobb lesz az idö mindent meg old ott lesz a picid aki tartja mbenned a lelket. ne hagyd hogy egy ilyen szemét tönkre tegye az életed.aki egyszer megcsalt az máskor is megteszi.Tudom nehéz átmentem már én is egy szakításon amit csak húztam húztam mert azt hittem szeretem de nem csak a megszokás volt.és mostmár azt mondom hogy bár csak meg se ismertem volna.találnál egy tényleg normális psast aki megérti mi az ha nem lehet és meglátod sokkal jobb lesz.

2010. szept. 14. 19:00
 22/34 anonim ***** válasza:

utólsó vagyok!

Hány éves amúgy a férjed?

2010. szept. 14. 19:01
 23/34 anonim ***** válasza:
Szia én kérdeztem a családi háttered. Csak arra gondoltam, ha esetleg úgy alakul tudnak-e téged, bennetek támogatni, segíteni a babakörül, mint lelkileg, mint anyagilag, mert az sokat számít egy esetleges döntésnél.
2010. szept. 14. 19:16
 24/34 A kérdező kommentje:
27éves!igen tudnának támogatni,de anyagilag nincs rá szükségem,szerencsére!
2010. szept. 14. 19:51
 25/34 anonim ***** válasza:

de ha nem is látsz megbánást, akkor miért nem keményítesz be??azt hiszi a férjed, hogy ez így neked okés, vagy csinálhat akármit!

Ne tudnál szüleidhez költözni egy időre?mondd neki, hogy gondolkodnod kell vagy mitudomén, csak hogy észbe kapjon már kicsit!

2010. szept. 14. 19:56
 26/34 anonim ***** válasza:
Ha így áll a helyzet én vagy a férjem zavarnám el a francba és zárat cserélnék,ha a lakás a férjem nevén lenne és azt a házasság előtt szerezte, vagy átmennék a szüleimhez. Ha térden állva könyörögne és pitizne esetleg meggondolnám, de ha nem, akkor az elég jelzés értékű. Mint már az első oldalon is írtam, én így tennék, de ez a döntés a tiéd. Kutyából nem lesz szalonna.
2010. szept. 14. 20:06
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Igazából már csak azt áruld el, hogy miért irtad ki a kérdést? Kiváncsiságból?

Szerintem anélkül is egyértelmű volt: aki a terhes feleségét megcsalja, az egy patkány.

Viszont téged nem érdekelnek a válaszok, hiszen igy is, úgy is a patkánnyal maradsz, akármit is csinál és bármilyen egyformák is itt a reakciók.

Akkor miért kellett a kérdés???

2010. szept. 15. 09:17
 28/34 anonim ***** válasza:

mondjuk ebben is van valami!én vagyok az elözö oldal utolsója

igaza van az elöttem írónak,ezerrel véded azt a seggarcot,aki akkora fájdalmat okoz neked!miért?most magadat nyugtatgatod ezzel?

te is tudod,h mit kéne tenned,de nem teszed hanem inkább sajnáltatod magad és türsz,szenvedsz?

vagy bekeményítesz és kiállsz magadért/magatokért vagy maradj buta,mindent elnézö lábtörlö

te döntesz

viszont ha anyagilag meg nincs szükséged rá akkor meg még inkább nem értelek

2010. szept. 15. 17:04
 29/34 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy olyan érzésem, hogy ez csak költői kérdés volt, mert nme fogsz tenni semmit. Szépen megbocsátasz, és élitek a látszólag boldog életeteket. Egyébként simán elképzelhető, hogy már előtte is csalt, mert milyen már ez, hogy el vagy tiltva a szextől, és megy máshová? Nem vagyunk állatok! De ha ő annak érzi magát, akkor aludjon a kutyaolban!

A megbánás apró jelét sem mutatja, bocsánatot sem kért, hát ne haragudj, ilyen körülmények között én igenis kiraknám. Persze mondani könnyű, de én megtenném, mert nem bírnék ezek után együtt élni vele, hozzá se tudnék érni, állandóan az járna a fejemben, hogy mikor volt másik nővel...fújjjj!

Ha most megbocsátasz neki, az csak időhúzás. Mert aki a terhes feleségét nem tudja tiszteletben tartani, az később is félre fog lépni, nem fog változni semmi. Főleg hogy látja rajtad, hogy mindent megtehet veled, mert úgy is elnézed....

Állj a sarkadra, tessék kitenni a szűrét!

2010. szept. 16. 12:16
 30/34 anonim ***** válasza:
nem olyan könnyü!?de az,csak ennyiböl áll:MENJ A FRANCBA!!!!és szerinted a gyereknek könnyü lesz majd hallgatni ahogy a kedves szülei veszekednek,meg ajtót csapkodnak?az könnyü lesz?ha a gyerek érdekeit veszed figyelembe,mert nem akarod,h apa nélkül nöjjön fel( nem mintha apát a farkán kívül bármi is érdekelné)akkor most dobd inkább mintsem,h annyira kiábránduljon majd belöle a gyerek késöbb,h aztán egyálltalán ne akarja az apját!
2010. szept. 16. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!