Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? 17. hetes terhes...

Mit tegyek? 17. hetes terhes vagyok, és ki derült, hogy a férjem csal! A terhességem elején el tiltottak a sextől, erre ő másnál keres vigaszt! Nem akarom el veszíteni, mert szeretem, de nem tudom meddig bírom!

Figyelt kérdés
Ráadásul a nő tudja, hogy terhes vagyok de nem zavarja!
2010. szept. 14. 12:16
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
igen!tervezett baba,vagyis én nagyon féltem,mert már 2babát el vesztettünk,korai szakaszba!ő mondta,hogy még egyszer próbáljuk meg!(szerencsére vele minden rendbe!!)
2010. szept. 14. 12:39
 12/34 anonim ***** válasza:

Így még kiábrándítóbb a helyzet.

Milyen a családi háttered, ha nem vagyok tolakodó?

2010. szept. 14. 12:49
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánatot kért, szakított a szeretőjével!

Most neki kéne téged engesztelnie virágot vinnie kényeztetnie hogy megbocsáss neki, vissza fogadd, újra bízni tudj benne! Ezeket megteszi?!

Én biztos elzavarnám hogy térjen észhez könyörögjön hogy fogadjàk vissza, alázkodjon meg, ha őbmegalázott engem!

Azt hiszem hogy te annyira szereted hogy megbocsátassz neki, de magadban csak őrlődsz! Ebben az a legrosszabb, ha most nem fenyítessz be, megint hülyére vesz, és csal majd tovább! Kell egy ilyen apa a gyerekednek?!

2010. szept. 14. 13:34
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj a kérdésért,biztos vagy abban, hogy a szextilalom miatt lép félre? És, hogy az a kapcsolat azóta tart? Nehezen tudom elképzelni, hogy egy rendes, családját szerető férfi (főleg ha igyekeztél ennek ellenére is "kényeztetni" őt) ilyen ok miatt másnál "keres vígaszt"-mármint ha ezt ennek lehet nevezni. Egyébként tökéletesen egyetértek az előttem hozzászólókkal. Mi lesz később ha már most így reagálja le a nehézségeket? A szeretőjéről külön megvan a véleményem...szánalmas
2010. szept. 14. 13:39
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

szia!ha most megtette, amikor annyira akartátok a gyereket, akkor mindig meg fogja tenni.

az ilyen férfi egy szemétláda.

2010. szept. 14. 13:58
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

nagyon gusztustalan amit csinál!

szerintem legyél vele kemény, mert ha azt látja hogy neked az a fontos, hogy ne maradjon apa nélkül a pici, akkor tuti nem fogja magát izgatni e miatt, ahogy úgy tűnik most sem...

mi az, hogy ne idegeskedj??nagyon kiakasztó!!!!

Döntés elé kéne állítani...most kéne, hogy a leginkább támogasson, és igaza van az egyik hozzászólónak, mi lesz amikor megszületik a baba és sír egész éjjel??meg ugye a születés utáni hetek sem a szexről szólnak....

2010. szept. 14. 14:21
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Úh ez nem semmi.. én sem szeretném, hogy a gyerekem apa nélkül nőljön fel, de ha nem lépsz most drasztikusat, akkor bármikor ugyanezt meg fogja csinálni, hiszen nincs mitől tartania! Én tuti kirúgnám! Ha szeret, akkor pedig könyörögje vissza magát, de akkor is hagynám kicsit szenvedni. Ha pedig nem könyörög, akkor nem is szeret, onnantól kezdve úgyis mindegy!
2010. szept. 14. 14:24
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

A 12:23 nak

te aztán nem is vagy bunkó.kíváncsi lennék ha veled történt volna ez akkor is így beszéltél.és ha nem volt az ugy jó a férjének hogy kiélégítse orálisan? nem is tudom hogy írhattál ilyet.igen azért mert öt eltiltották a sextöl a férje is kibírhatta volna azért 1 PÁR.szerintem kérdezö dobd ki mert ez az ember nem érdemel meg titeket.neki is ugyan olyan felelösség a terhesség mit neked.gondolom nem egyedül akartad ezt a gyereket.Én elvállnék mert ezután ugyan ugy csalni fog és szerintem te se akarod hogy hülyének nézzenek.egy gyerek nem old meg semmit,elöbb-utóbb ugy is elváltok.de ha neked ugy jó minden este lefeküdni hogy tudod hogy a férjed máshoz ért más csókolt és mást kívánt akkor tedd azt.Kívánom hogy oldódjon meg a problémád de akár hogy meg tudsz bocsájtani neki a tüske ott marad.

2010. szept. 14. 16:47
 19/34 A kérdező kommentje:

12:49 a családi hátteremmel nincs probléma!!!

mindenkinek!

köszönöm ezt a rengeteg választ,és együtt érzést,de ugy gondolom,hogy könnyű azt mondani,hogy dobd ki,majd könyörög!valószínű,hogy igy lenne,de ha még se!minden nap őről,hogy mit is tegyek,de képtelen vagyok el hagyni!azt állitj,hogy már nincs a nő de nem igazán hiszem el neki!soha nem kért bocsánatot,és még csak azt sem mondta,hogy bánná!ha érezném magamat olyan erősnek....biztosan ki dobnám,de akkor még több lenne a fájdalom,és attol is félek,hogy ekkora stressztől már el vetélnék!remélem meg oldódik és észhez tér!

2010. szept. 14. 17:25
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

és miután megszületett a baba és letelt az a 6hét(ugye van még 6hét eltiltás szülés után)akkor vége lesz a kis románcnak és ugy tesz,mintha mi se történt volna?úgy csináltok majd,mintha minden okés lenne?vagy hogy?nem is értem....

nem akarlak bántani,de tényleg:de te miben reménykedsz ezek után?ha akkor képes volt félrakefélni amikor a babátokat várod,akit nem kis lelkitraumák után vártok akkor képes bármikor szarban hagyni!ráadásul ő támogatott,h próbáljátok újra erre meg félremegy?

egy köcsög,egy ganéj,akár szereted akár nem...a nöje meg egy faszcibáló kis riherongy,az tuti,h tennék róla,h eltorzuljon az önelégült pofikája!

anyám,most jól felhúztam magam,b@sszus...

Csajszi,dobd a francba az ilyet!legyen nyugtod,a stresszel galibát okozol a kicsinek is,nincs értelme egy ilyen lúzer miatt szét stresszelned életed legszebb hónapjait,nem éri meg a férjed!gondolj a babádra akire annyit és annyira vártál

írj,h mi lett veletek!kitartást és rengeteg eröt neked ehhez a történethez

2010. szept. 14. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!