Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a Férjem?
9 éve vagyunk együtt, már 5 éve összeházasodtunk és van egy egy éves fiunk.
Egyikünknek sem volt komoly kapcsolata mielőtt összejöttünk.
Szerettük egymást, de mivel nem volt senki más, nem tudom szerelem volt e, és ha igen, mennyire erős...
Hamar összeköltöztünk és most is együtt élünk.
Igazából, mindenben "tökéletes"...
Segít a gyerek körül, dolgozik, viszonylag jól keres, nem jár el szórakozni (néha sportol, és kb kéthavonta söröznek egyet a kollégákkal), nem csajozik, (tuti, annyira nem átlagos férfi, nem jutna eszébe más), becsületes, őszinte a legapróbb dolgokban is, szeret, kíván, bármire kérem, megteszi, besegít, a szüleimmel is jóban van, támogat, abban, amit csinálok..
DE... néha van egy olyan érzésem, hogy nekem nem Vele kell lennem később.... Azt érzem, hogy gyerekeink lesznek, és mikor nagyobbak, már szóba jöhet más is... Annyira érdekes ez az érzés.. Apró dolgokban nem érzem magam megbecsülve.
Úgy érzem, nem veszi észre, hogy nekem is mennyire nehéz itthon. Ha beszélünk róla elismeri és néha meg meg jegyzi, egy nyűgös napon, hogy én hogy bírom, de összességében hiányzik az az érzés, amit sokan emlegetnek, hogy a tenyerükön hordja őket a férjük, megbecsüli őket és dicséri apróságokért, meglepi kis dolgokkal..
Az én Férjem olyan feledékeny. Volt, hogy elfelejtette a szülinapomat, ünnepekre is nem szán időt, hogy vegyen valamit, aminek igazán örülök, aztán persze bántja, mert én gyerekkel is utánajárok és meglepem Őt.
Összességében tehát jól megvagyunk, bár a szexet nagyon nem kívánom mostanság... Nem azt szeretném, hogy megmondjátok mit tegyek, de TI mit éreznétek, ha ilyen gondolatok kavarognának bennetek?? :(
Nem hagynám el Őt csak úgy, de hihetetlen amikor azon töprengek, hogy tényleg van egy férfi valahol, akivel egyszer összefutunk és Ő lesz az?? Akivel átélhetem a mindent elsöprő szerelmet? Az izgalmat?? Aki mindazt, amit a férjem nem szeretett bennem, Ő imádni fog és dicsérni pl, mert kiállok az igazamért??
Van ilyen történetetek?
Félek, hogy gyerekkel, gyerekekkel nem találnék igazi társat, félek, hogy a gyerekem mit érezne ha elhagynám az Apukáját, félek, hogy rosszul döntök és egy múló szerelem miatt képes leszek elhagyni! Azt érzem, hogy a jónál is jobbat akarok és a "cserén" gondolkozom, nem pedig azon, hogyan lehetne megjavítani a dolgokat közöttünk... :(
Van egy olyan érzésem is, hogy talán csak "nincs jobb dolgom" és más mennyire örülne ha ilyen férje lenne??
Vélemények?
Jogosak a félelmeid.
Miután vannak gyerekeid, nyugodtan elfelejtheted azt, hogy "kapós" leszel a férfiak körében... max egy körre jó lennél bármelyiknél, de senkisem ragadna le nálad. Mert gyereked van.
Maradj csak a férjednél.. vagy ha nem tetszik, akkor neveld fel egyedül a gyereked.
Csaladunk baratjanak a gyereke el vett egy not. Fiatalok voltak 20 eves formák. Eltek szepen. Lett egy csladi vallkizas (srac szulei kezdetk majd ugy a fiukat es annak a nejet is bevettek) lett ket gyerek,lett
minden. Egyszer aztan az asszonyka
(aki egyebkent neveloszuleknel nevelkedett egyke volt,csupasz seggel)
Itt a legnagyobb probléma szerintem az, hogy nem éltél. Ő volt az első igazi komoly kapcsolatod, így vágysz másra is. És hogy őszinte legyek, mi 8 éve vagyunk együtt a férjemmel, ebből 4 éve házasok, nálunk is van gyerek és mi bizony szerelemből kötöttük össze az életünket, de a szerelem már rég elmúlt mindkettőnk részéről. Sehol nincs már az a fajta lángolás, ami egy kapcsolat elején van, de ezzel mindketten tisztában vagyunk. És mindezek ellenére szeretjük egymást, bár nálunk sok minden negatív dolog van, ha most leírnám neked, hogy milyen az én férjem, lehet összetennéd a két kezed, hogy neked olyan férjed van!:)
És amúgy hiába vágysz te másmilyen kapcsolatra, mással kapcsolatra, az elején minden kapcsolat lángol, ott a rózsaszínű köd, a szerelem, meg a minden, de ez minden egyes kapcsolatban el fog múlni! És hogy teljesen a tűz ne aludjon ki, ne váljon az a kapcsolat semmivé, azért tenni kell!!! Mindkét félnek! Mi teszünk is azért, hogy ne menjen tönkre a kapcsolatunk. Hogy újra felfedezzük egymásban a nőt és a férfit, próbálunk időt szakítani egymásra is, hogy kettesben is legyünk, hogy újra hozzuk vissza a tüzet a házasságunkba.
És nektek is ezen kéne dolgozni!
Szerintem meg már nem szereted a férjedet, kiábrandúltál belöle, és másra vágysz. Itt jön a kérdés, hogy lépsz vagy maradsz?
Egyébként könnyen eltudod dönteni, hogy szereted-e még. Nézd meg a Twilight filmet és ha azt érzed, hogy de jó, hogy neked is pont ilyen férjed van mint a srác benne akkor m´ßeg szereted a férjedet. Ha arra vágysz, hogy de jó lenne egy ilyen férfi is neked akkor már nem szereted.
Èn 5 évig voltam az elsö férjemmel együtt, és azt érzetem amit te. Minden Twilight szerü film megnézésénél csak álmodoztam, hogy pont ilyet szeretnék. Aztán elváltam(habár gyerekünk nem Volt még), és lett egy ilyen férjem. Már a kezdetekkor nagy Volt a szerelem, és most már több mint 6 éve vagyunk együtt, van 2 gyerekünk, de mai napig imádjuk egymnást, a szerelem, a sex is ugyan olyan jó. Ha egy romantikus filmet nézek, akkor rögtön az jut eszembe, hogy de jó, hogy a férjem pont ilyen...
7-es elég sajnálatos, hogy neked a Twilight szerű meleg fiúk a mérce. :D
Szerintem a fickó akit elhagytál csak jól járt, hogy megszabadult tőled. :D A lényeg, h mindenki boldog.
Én imádom a férjem s fele ennyit se tesz érte! Néha jó lenne,de na!Van ezer más jó tulajdonsága.
Pl. mosogatni sose mosogatott 7,5 év alatt. Mondta is hogy ő sosem fog. Nem tetszik,talán majd egyszer,na de én se állok neki autót javítani vagy épp nem veszem a kezembe a láncfűrészt,így a mosogatást egye-fene megcsinálom.
Bár a gyerekekkel nem ül le játszani,imádja őket,foglalkozik velük és ha nem vagyok itthon is helyt áll velük. Sztem neki is az kell,hogy egy kicsit nagyobbak legyenek a gyerekek.
Szeret engem,a 15 kg plusszommal is kíván, besegít néha,ha másképp nem is,de a gyerekeket lefoglalja.
A szülinapokat rendszerint elfelejti,karácsonyra különösen nem készül stb.
Emellett viszont sokat dolgozik és plusz munkája is van,itthon nem hanyagolja a teendőket,jókat tudunk dumcsizni és én pont úgy érzem,úgy gondlom,hogy rajta kívül nem tudnék elképzelni mást az életemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!