Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 18 éves vagyok. Mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok. Mindenki furcsállja a gondolkodásmódomat. Miért? És hogyan győzzem meg erről a szüleimet?

Figyelt kérdés
Még nem mondtam a barátnőmnek (ő 20 éves), hogy el akarom venni feleségül most azonnal, és gyereket akarok tőle. Most azonnal. Egyébként úgyis nemet mondana, de nagyon szeretném... A szüleimet már egy éve ezzel etetem, és azt mondják, hogy még én is gyerek vagyok, le se érettségiztem még, és hogy ezzel még nagyon sokat kellene várnom, jó lenne, ha minimum 5 évvel elhalasztom a tervemet, mert fiatal vagyok, és meg is változhat a hozzáállásom, nekem még tanulnom, szórakoznom kell, éljem a korombeli fiatalok életét. Elég komoly embernek érzem magam, és biztos, hogy nem gondolnám meg magamat, minden vágyam az lenne már most, hogy a szerető feleségemhez menjek haza, minden este ágyba bújjak vele, és gondoskodjak a gyerekünkről. Apa szeretnék lenni, az is jó lenne, ha több gyerekem is lenne. Igen, ez a legnagyobb vágyam ennyi idősen. Tudnék tanulni emellett is, jó tanuló vagyok, jogi egyetemre akarok menni. Sikerülni fog. Hogyan győzzem meg a szüleimet, miért vannak ennyire ellenére a dolognak, hogy én most akarok megnősülni és gyereket vállalni??!!! Pedig el is sírtam magam, és könyörögtem, de nem hatotta meg őket ez sem. Mi tévő legyek? És ami még bonyolultabb: hogy vegyem rá erre a 20 éves szerelmemet?

2014. jan. 12. 17:11
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
49 ötlete zseniális, én is várom a beszámolót a kupaktanácsról :D
2014. jan. 13. 12:09
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!