Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak 40+, ti mit tennének hogy mindenképp elkerüljétek a hűtlenséget?
Szituáció a következő: adott egy 40-es férfi és egy 30-as nő. Mindkettő házas. Munkahelyen minden egyes nap találkoznak, egy légtérben vannak. Kezdettől fogva nagyon erős vonzalom van a levegőben, megy az ugratás, csipkelődés, elkapott mély pillantások, mosoly, érintések karon, vállon, stb.
Nem akar egyik fél sem házasságtörő lenni, mert szeretik a házastársukat és nem szeretnének félrelépni, de néha úgy érzik, nem sokáig tudják már tartani magukat. Napi szinten rengeteg meló visszafogni a ,,lovakat".
Munkahely váltás nem opció a férfi részéről, mert nem kevés ideje és energiája ment el feltornázni magát a jelenlegi pozíciójába, a nőnek pedig elég speciális a szakmája, szintén nem sok lehetősége lenne a váltásra.
Kukacot vissza a naciba, mellet vissza a kosárba, önkontroll...
Mit tennék? Eleve nem engedek olyat a köreimbe, akinél ez a veszély fennállna. Nem vagyok állat, mint sokak, hogy csak a szex kedvéért úgy létesítek kapcsolatot, hogy a 3. alkalommal már ágy és kimondjuk, hogy na mi együtt vagyunk.
Többet ésszel, mint szerszámmal!
Aki ezt nem érti, vessen magára
befejezném a flörtölést a csipkelődést és a véletlen érintéseket és egy csendes percben közölném a másikkal h ez tökre jó de csak VOLT.
innentől nem szeretnék többet mint sima normál kollegiális viszont és elvárod a másiktól is h fogja vissza magát
nekem ez bevált - lecsendesült szépen és immár 15 éve van egy normális barátom
Totál érteném a kérdést, ha itt egy mindent elsöprő, felemelő, falrengető, életre szóló nagy szerelem lenne a két fél között, ami miatt meg kéne kérdőjelezni a házastárssal eltöltött évek létjogosultságát.
De az, hogy flörtölgettek unalomból... baszki... És ezért feladni a hűségi fogadalmat és átverni, elárulni a férjüket/feleségünket, akivel amúgy tök jó házasságban élünk? Hát nem tom... állatok közt lehet ez elfogadott.
Ugyanebben vagyok, én vagyok a harmincas nő és van egy negyvenes férfi akivel az első pillanattól nagyon erős vonzalom van kettőnk között. Mindketten házasok vagyunk, gyerekekkel. Minden találkozásnál extrém hosszan szemezünk, minden beszélgetésünk izgatott nevetgélésbe torkollik, idiótán viselkedünk egymás közelében, sokszor szó szerint azt sem tudom mit csinálok, el vagyok veszve a közelében, megbabonáz. Ő is teljesen irracionálisan viselkedik, mindent megtesz hogy akár csak egy lopott pillantást vethessünk egymásra, megfeledkezik a környezetéről, olyan mint akinek csőlátása lesz ha a közelében vagyok és rendkívül kitartó.
Nem tudom hova fog ez kilyukadni, de őrülten vágyom rá, ha alkalom adódna nem tudom, mégis hogy állnám meg. Pedig muszáj lenne…
„Nem akar egyik fél sem házasságtörő lenni, mert szeretik a házastársukat és nem szeretnének félrelépni”
Igen, ez így kerek. Ennyi. Ha kell utána az a „de...” rész, akkor nem szeretik a párjukat. Ilyen egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!