Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak 40+, ti mit tennének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak 40+, ti mit tennének hogy mindenképp elkerüljétek a hűtlenséget?

Figyelt kérdés

Szituáció a következő: adott egy 40-es férfi és egy 30-as nő. Mindkettő házas. Munkahelyen minden egyes nap találkoznak, egy légtérben vannak. Kezdettől fogva nagyon erős vonzalom van a levegőben, megy az ugratás, csipkelődés, elkapott mély pillantások, mosoly, érintések karon, vállon, stb.

Nem akar egyik fél sem házasságtörő lenni, mert szeretik a házastársukat és nem szeretnének félrelépni, de néha úgy érzik, nem sokáig tudják már tartani magukat. Napi szinten rengeteg meló visszafogni a ,,lovakat".

Munkahely váltás nem opció a férfi részéről, mert nem kevés ideje és energiája ment el feltornázni magát a jelenlegi pozíciójába, a nőnek pedig elég speciális a szakmája, szintén nem sok lehetősége lenne a váltásra.

jan. 27. 19:17
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
78%
#10 valahogy így.
jan. 27. 21:31
 12/43 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem aki itt pattog, hogy mennyire könnyű kivonni magadat egy ilyen helyzetből és simán csak átpattintani fejben az egészet egy “nem, köszi”-re, az még soha nem volt olyan helyzetben, hogy valakivel akár szavak nélkül is átéljen olyan elemi erejű vonzalmat, ami teljesen besszippantja és elveszi az eszét. Ettől még a józan ész marad, vagyis az ember tudja, hogy nem kéne és jobb lenne távol maradni, de ez nem ennyire egyszerű amikor vágyaid tárgya mégis újra és újra ott van előtted.

Szoktam én már le a dohányzásról 10+ év után egyik napról a másikra, szakítottam toxic expárral, mondok nemet a kedvenc kajámra is ha diétázom bármikor és sorolhatnám, de ha az az ember áll előttem, aki megmagyarázhatatlanul, mágnesként vonz, akkor azt sem tudom merre vagyok arccal előre.

jan. 27. 21:45
 13/43 anonim ***** válasza:
69%
#12 én sajnos voltam ilyen helyzetben, azt hittem ő a valódi társam, a valódi szerelmem. Soha nem éreztem még olyan vonzalmat senki iránt sem testileg, sem lelkileg. Mindenki azt mondta, hogy mi tényleg összetartozunk. Mindent feladtunk egymásért. Aztán engem is átk*rt, ahogyan az exét átcseszte ugye értem. Kutyából nem lesz szalonna😏 Megint őrűlten szerelmes lett valakibe, aki elvált, de már nincsenek együtt. Örök boldogtalanság belemenni egy ilyen kapcsolatba.
jan. 27. 21:51
 14/43 anonim ***** válasza:
74%
13: mert nem kell keverni a szezont a fazonnal, szerintem a kérdező sem szerelmet keres ebben a helyzetben, hanem a nehezen kontrollálható szexuális vágy a másik iránt az, ami a motorja ennek az egésznek. Persze hogy átver valaki, akibe már akkor szerelmes vagy, amikor még szinte nem is ismered. Nem összekeverendő a szerelem az erős szexuális vággyal, kémiával vagy nevezzük aminek akarjuk.
jan. 27. 22:07
 15/43 anonim ***** válasza:
#14 azért írtam le, mert nálunk is legelőször testi vonzalom alakult ki, sőt nagyon sokáig csak az volt. Lehelet vékony határ, csak egyszer kell panaszkodni valamiről a házastárssal kapcsolatban és az egy szinte visszafordíthatatlan folyamatot indít be lélekben is.
jan. 27. 22:25
 16/43 A kérdező kommentje:
Azért nem ennyire fekete-fehér ez. A vonzalom és a szerelem is olyan, ami egyszer csak megtörténik. Semennyire sem döntés kérdése. Az már igen, hogy mit kezdünk vele, amíg még vissza tudja fogni magát az ember, de hát ugye egyre nehezebb már bizonyos ponton túl.
jan. 27. 22:36
 17/43 anonim ***** válasza:
Nem fekete-fehér nyilván, de az már a szeretői viszony kategória amiből szerelem kialakulhat, nem egy szimpla eresszük egymásnak a lovakat szex, ami egy ideje érik. A szeretői viszonyba kezdés pedig döntés kérdése.
jan. 27. 22:49
 18/43 anonim ***** válasza:

Minimálisra csökkenteném az interakciót, a beszélgetéseket.

Tessék önuralmat gyakorolni!

jan. 28. 07:19
 19/43 anonim ***** válasza:
91%

Kár kiírni ide ilyen kérdéseket kérdező.

Elméletben mindenki nagyon tudja mi a helyes, mi az erkölcsös.

Csakhogy a valóságban, gyakorlatilag megvalósítani rohadtul nem ilyen egyszerű.

Nem vagyunk állatok, de vannak ösztöneink amik akaratlanul is bekapcsolnak és irányítanak minket gondolkodás nélkül.

Lehet ez anyai ösztön, életbenmaradási ösztön vagy szexuális ösztön.

Ahogy a 12-es mondja, ameddig nem találkoztál olyan emberrel aki szavak nélkül , csak a jelenlétével beszippant addig ne gyere osztani az észt, hogy mit kellene csinálni.

jan. 28. 08:00
 20/43 anonim ***** válasza:
25%
Nekem annyi volt a "mazlim" h eppen singli voltam. De mivel a masik hazas volt igy egy ideig ment ez a jatek. De belattam h nem tehetem tonkre az eletet csak mert egymasra gerjedtunk. Es full szerelmes voltam bele. Gondolom o is. De az elso csok utan egyszeruen nem birtam. Azonnal hatallyal kileptem. Es letoroltem mindenhonnan. Szar volt az utana valo ev mert minden pasiban ot kerestem es azt akartam erezni. De aztan sikerut egy kelemea ferfival kapcsolatba kerulnom akivel lassan de kialakult az erzelem. Nem olyan elsopro de biztonsagos es mely.
jan. 28. 08:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!