Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok. Mindenki furcsállja a gondolkodásmódomat. Miért? És hogyan győzzem meg erről a szüleimet?
"A szüleim pénzéből fogunk megélni. Meg a feleségem is meg tudja oldani valahogyan."
Ezzel a hozzáállással nehogy gyereket vállalj.
Mivel a szüleid nem aarnak rajtad kívül még néhány gyereket.. Így az ő pénzükből nem fogtok megélni..
Először oszlasd el a ködöt a pézügyi oldaláról a dolognak, ha sikerült, és megoldottad, akkor újra vedd elő a terveidet:)
Egyébként én simán el tudom képzelni, hogy nem kamu a kérdés, mert sajnos vannak ilyen IQ-fighterek a mai világban... :D
Komolyan mondom, szánalmas vagy... a szüleid pénzéből képes lennél eltartatni magadat, az asszonyt, meg a gyereket/gyerekeket? Nevetséges... És mi az, hogy a feleségednek is sikerülhetne?! Szerinted majd gyerek mellett fog dolgozni? És addig mit csinálsz a gyerekkel? Viszed magaddal az egyetemen, vagy rá is a szüleid vigyáznának? És szerinted melyik nő megy el szülés után dolgozni? Nem úgy van ám, hogy ma kipottyantok egy gyereket, holnap meg bemegyek a melóhelyre...
Ha "csak" feleségül veszed akkor gondolom össze is akartok költözni. Fogadjunk a szüleidnél. Ez még magában nem is akkora probléma, de hogy várhatod el a szüleidtől, hogy kettőtöket tartsanak el ingyen?
Ha ennyire családot akarsz most rögtön, akkor érettségi után nyomás dolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!