Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 18 éves vagyok. Mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok. Mindenki furcsállja a gondolkodásmódomat. Miért? És hogyan győzzem meg erről a szüleimet?

Figyelt kérdés
Még nem mondtam a barátnőmnek (ő 20 éves), hogy el akarom venni feleségül most azonnal, és gyereket akarok tőle. Most azonnal. Egyébként úgyis nemet mondana, de nagyon szeretném... A szüleimet már egy éve ezzel etetem, és azt mondják, hogy még én is gyerek vagyok, le se érettségiztem még, és hogy ezzel még nagyon sokat kellene várnom, jó lenne, ha minimum 5 évvel elhalasztom a tervemet, mert fiatal vagyok, és meg is változhat a hozzáállásom, nekem még tanulnom, szórakoznom kell, éljem a korombeli fiatalok életét. Elég komoly embernek érzem magam, és biztos, hogy nem gondolnám meg magamat, minden vágyam az lenne már most, hogy a szerető feleségemhez menjek haza, minden este ágyba bújjak vele, és gondoskodjak a gyerekünkről. Apa szeretnék lenni, az is jó lenne, ha több gyerekem is lenne. Igen, ez a legnagyobb vágyam ennyi idősen. Tudnék tanulni emellett is, jó tanuló vagyok, jogi egyetemre akarok menni. Sikerülni fog. Hogyan győzzem meg a szüleimet, miért vannak ennyire ellenére a dolognak, hogy én most akarok megnősülni és gyereket vállalni??!!! Pedig el is sírtam magam, és könyörögtem, de nem hatotta meg őket ez sem. Mi tévő legyek? És ami még bonyolultabb: hogy vegyem rá erre a 20 éves szerelmemet?

2014. jan. 12. 17:11
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
83%
Hát én is furcsállom a hozzáállásodat, és remélem, hogy csak kamu a kérdés. :D
2014. jan. 12. 17:36
 22/51 A kérdező kommentje:
Mindegy...:(
2014. jan. 12. 17:37
 23/51 anonim ***** válasza:
74%
De most kérlek őszintén válaszolj, az eszedbe sem jutott, hogy esetleg elmenj dolgozni???
2014. jan. 12. 17:38
 24/51 anonim ***** válasza:
47%
elképzeltelek a jogon... ezzel a felfogással...
2014. jan. 12. 17:41
 25/51 A kérdező kommentje:
De eszembe jutott az is, sok minden is, csak sima érettségivel, amíg nem lesz diplomám, esetleg valamilyen szakmám, csak szar munkát kapok, elmehetek a mcdonaldsba meg ilyesmi. Le lehet engem hordani minden hülyének, én is gondoltam, hogy ez nem egyszerű. A kérdés nem kamu, csak nagyon-nagyon vágyom egy családra. És nem úgy gondoltam, hogy a feleségem elmegy dolgozni, hanem, hogy az ő szülei is beszállnak majd.
2014. jan. 12. 17:43
 26/51 anonim ***** válasza:
82%

'aze az orszag, aki teleszuli'

ha a kerdezon mulna, nem lenne itt gond a nepessegcsokkenessel.

kedves kerdezo, 18 eves korodban egy 15 eves szellemi kepessegeivel rendelkezel, fogalmad nincs mit jelent felnevelni egy gyereket. siman rahagynad a szuleidre, hogy adjanak mindenre penzt, csak mert te babazni akarsz, meg 'osszebujni' minden este kicsi felesegeddel (aki persze engedelmesen szuli a gyerekeket sorban). ha tenyleg 14-15 eves lennel, es nem lenne gond, de allitolag 18 evesen, erettsegizo korban ez NAGYON eretlen szemelyisegre utal. mondhatnam ugy is, hogy siman csak buta vagy, mint a fold, de akkor meg megsertodnel...

2014. jan. 12. 17:43
 27/51 anonim ***** válasza:
83%

Hát ez gáz... Erős a kamu szag. :D

Dehogy egy normális választ is kapj tőlem unalmas estédre, elmondom a véleményemet.

Rohadt nagy felnőttnek képzeled magad, de eltartattnád magadat a szüleiddel, meg a barátnőddel... Remek. :D Egy gyermek vállalása szerinted abból áll, hogy suliban vagy tanulsz, partizol, hazamész, megfürdeted és ágybadugod? Mit adsz neki enni? Mivel pelenkázod? Miből veszed meg neki a gyógyszereket, ha beteg? Miből veszed meg az alap cuccokat, ami kell egy babának? Nem a szüleid vállalnak mégegy gyereket, ha megszületik a tiéd, hanem TE, szóval felejtsd ezt el rohadt gyorsan, amíg nem lesz saját és önálló keresetetek a barátnőddel.

Elveheted feleségül ja, de változik valami? Összeköltöznötök van hol? Élnetek van miből? Ja hogy nincs... hazavinnéd őt is anyuci nyakára, hagy tartsa el őt is. Hagyjuk már! Majd ha tényleg felnőttél gyere vissza.

2014. jan. 12. 17:45
 28/51 anonim ***** válasza:
89%

És nem úgy gondoltam, hogy a feleségem elmegy dolgozni, hanem, hogy az ő szülei is beszállnak majd.

te mondd, de komolyan: normalis vagy? hogy kepzeled, hogy 4 embert (a sajat szuleidet es a 'parod' szuleit) belekenyszerited egy olyan helyzetbe, amit ok nem akarnak? kinek kepzeled te magadat? mindenki ugy ugraljon korulotted, ahogy te futyulsz? amire neked szukseged lenne, az ket irdatlan meretu atyai pofon...

2014. jan. 12. 17:45
 29/51 anonim ***** válasza:
41%
Ha ez nem kamu, akkor teljes mértékben igaza van anyukádnak, hogy nagyon gyerek vagy még.
2014. jan. 12. 17:47
 30/51 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, te max. jogilag vagy felnőtt, egyébként pedig nem ütöd meg azt az értelmi (és szerintem érzelmi) szintet ami elvárható lenne egy ilyen komoly témával és döntéssel kapcsolatban.

Fogalmad sincs az életről, max. csak a gyerekcsinálás módjához konyíthatsz valamennyit. Azt hiszed a pénz csak beleterem a szüleid pénztárcájába...

Komolyan boldog lennék, ha erről a kérdésről kiderülne, hogy csak kamu az egész.

2014. jan. 12. 17:49
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!