Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akinek jó a házassága az mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek jó a házassága az mit tesz érte?

Figyelt kérdés

tegnap 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Mindketten teszünk egymásért. Itt a lényeg, hogy nem csak az egyikünk teszi oda magát, hanem ez kölcsönös. Mert sokaknál ott bukik el a dolog, hogy nem akarnak tenni a másikért, csak kapni akarnak, mint ahogy megszokták az elkényeztető szülőktől.
tegnap 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Unalmas, ezerszer elismételt sablonokat tudok mondani: nem egy haldokló, alapból szar kapcsolatban kell megházasodni. Agyam eldobom itt is pár kérdéstől. Emberek még mindig azt hiszik, hogy majd megváltozik értük a másik. Nem fog, kell egy azonos értékrend, passzoló jövőkép. Az őszinteségen és a bizalmon alapul minden. Ha ezek nincsenek, akkor vége. Kommunikálni kell, mindent megbeszélni, nem elnyomni a dolgokat. Odafigyelni a másikra, apróságokkal kedveskedni. A rendszeres, jó minőségű szex azonos vágyakkal. Fontosak a közös programok, de a külön töltött idő is kell.
tegnap 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Kevés jó házasságot láttam, de ami az volt, az nem a folyamatos fogösszeszorítós, véres-verejtékes, kínkeserves "munkától" volt az. A legtöbb a szerencsés egymásra találáson múlik. Anélkül megevett a fene mindent... Pl. itt is most van egy kérdés, leírja a férj, hogy a szex már eleve nem volt olyan sosem = nem illettek össze (ebben biztos, másban is lehet). Ezen nincs mit dolgozni, nem oldja meg semmilyen igyekezet. Csak ugye van az is, hogy örökké nem várhatod az eléggé hozzád illőt... Erről is szól a szerencsés egymásra találás: szerencsés abból a szempontból is, hogy "időben" megtörtént, nem 60 évesen...
tegnap 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

A jó házasságnak két titka van:

a) Megfelelő alapok. Azonos értékrend, illeszkedő személyiségek, stabil alapok. Ahogy a #2-es is írja, középszerű semmiből soha nem lesz jó házasság, legfeljebb az unalmas megszokás szürke mocsara.

b) Nap mint nap gondozni ugyanúgy mint az elején! A házasság mint egy kert, ha csak szüretelni jársz bele de nem gondozod akkor elgyomosodik, elkukacosodik a gyümölcs. Nap mint nap ápolni, gondozni kell.

tegnap 18:44
 5/9 anonim ***** válasza:
36%

Kinek mi a jó házasság?

Ugye még ha egy házaspárt kérdezel is meg, nagyon eltérő lehet a véleményük a kapcsolatukról.

Hány olyat ismerek, akik "nagyon jó házasságban élnek", épp csak azért, mert az egyik fél egy harmadikkal osztja meg a házasság terheit.:)

tegnap 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ugyanis nem úgy fogom fel, hogy teszek, tennem kell érte bármit is. Egyszerűen csak szeretem Őt. És ez nem csak öleléseket és csókokat jelent, hanem figyelmet, megértést, kompromisszumkészséget stb. De mindezeket nem azért teszem, hogy működjön a házasságunk, hanem azért vagyok Vele ilyen, mert szeretem Őt, és ettől észrevétlenül is működik minden.
tegnap 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

2esnek totál igaza van. Egy csomó kapcsolatban alapból nem passzolnak, nyögvenyelős az egész majd nem sokkal házassag után válás...főlrg ha a gyerekvállalás rátesz egy lapáttal. Mert amit normál körülmények közt nem tudtak kezelni azt hullafáradtan, extra terhelés mellett főleg nem fogják.

Egyébként meg odafigyelés a másikra , törődés, megbecsülés, kölcsönösen természetesen. Nem tudom mit lehet ezen ragozni még , normálisan magától jön. Ez nem azt jelenti hogy nincs probléma soha csak van szándék normálisan megoldani mindkét fél részéről.

tegnap 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7es vagyok, az kimaradt hogy olyan problámákat lehet megoldani ami nem alapból sz.r volt. Pl sokan irják hogy jaj sose volt vagy nem volt jó a szex, na ezen nem lehet segíteni. Javitani lehet valamit de gyökeresen nem. Egy barátnőm mondig azt hiányolta hogy a férje nem az a macsó falhozvágós durvánszexelős típus..hát oke de ezt tudta. Ez meg nem olyan hogy akkor hirtelen olyan lesz. Vagy a másikéknál a csaj totál vallásos volt és a szex kb megsźünt a gyerek után..meg mindenben fap.na volt..de ez azelőtt is így volt, látszott hogy a prűd anyjáék beleugatnak mindenbe. Másik barátnőméknél mintha ég és föld házasodott volna...nem is értettem.
tegnap 22:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Mit teszünk érte? Hogy is fogalmazzak, ez olyan erőltetetten hangzik. Pedig mi egyáltalán nem görcsölünk rá.

Egyszerűen imádjuk, szeretjük egymást, és ez magával hozza azt is, hogy zsigerből jön a törődés, a kötődés , vagy pl az, hogy gondolunk a másikra, még a hétköznapokban, munka közben is megejtünk egy egy üzenetet, vagy 5 perces hívást a másiknak kölcsönösen, vagy ha pl vásárol, nem csak magának vesz valami kis finomságot, hanem nekem is ,amiről tudja hogy szeretem, és ez fordítva is. Szeretünk időt együtt tölteni mindenféle formában, ölelés, simogatás, fogdosás, csók, és nem csak szexuális célzattal!

És nem mellesleg eleve nagyon összepasszol a személyiségünk, az értékrendünk, a humorérzékünk, a szexuális igényeink stb stb. Mi egymás igazi testi, lelki társai vagyunk. Ezért működünk jól a kezdetektől, és vagyunk boldogok együtt màr 15 éve:)

ma 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!