Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van ebből visszaút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ebből visszaút?

Figyelt kérdés
7 év házasság, 2 gyerek és látszólag boldog házasság. Csak látszólag, mert van amit nem tudunk megadni egymásnak. A libidónk egyáltalán nem összeegyeztethető és ez állandó feszültséget generál kettőnk közt. Egymásnak mi vagyunk a nagybetűs Ő, de egyszerűen úgy érezzük hogy nem vagyunk képesek összehangolni a házaséleti szükségleteinket. A válás nem opció, de ez így lassan felemészti egyikünket. Van ennek vajon bármiféle megoldása? Vagy lehet csak mi nem találjuk? Bármilyen ötlet és tanács jól jöhet.

tegnap 14:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
41%

Nem vagytok egymásnak a nagybetűs Ő.

A megoldás, hogy az alacsonyabb libidójú fél elviseli a másik hűtlenségét.

Ígyis-úgyis válás lesz a vége.

tegnap 14:28
 2/27 anonim ***** válasza:
84%

Nincs és nem is volt soha. Kár, hogy 2 gyerek után jutottál erre a szintre, hogy megkérdőjelezd a működőképességét a kapcsolatnak. Még előttük illett volna elismerni, hogy nincs értelme tovább együtt kínlódni.

Persze már késő bánat és az egyedüli megoldás a válás hiszen hiába lennétek nyitott házasságban úgyis a válás lenne a vége.

Fölösleges tovább húzni az elkerülhetetlen végeredményt.

Lehettek marha jó szülők, dolgozhattok válás után azon nyugodtan.

Nem vagytok egymásnak teremtve és minél előbb elfogadod annál jobban nincs annak a rizikója, hogy a két gyermek is szenved...

tegnap 14:35
 3/27 A kérdező kommentje:

Ezen én is gondolkodtam már. Még kicsik a gyerekek és sosem fosztanánk meg őket a másik szülő jelenlététől.

Az alacsonyabb libidójú fél már tett rá egyértelmű kijelentést hogy elviseli a hűtlenséget, csak ne legyen ez téma itthon. Csakhogy ez úgy nem boldog házasság szerintem.

tegnap 14:35
 4/27 A kérdező kommentje:
#2 azt hiszem erre nem tudok mit mondani. Túl jól átláttad pedig csak néhány sort írtam.
tegnap 14:40
 5/27 anonim ***** válasza:
79%
Váljatok el. Te is tudod nagyon jól, hogy a nyitott házasság, vagy, hogy beleegyezik abba, hogy megcsald csak időhúzás és megalázó mindenképp. Úgyis előbb utóbb a szemedre hányná, hogy megtetted, vagy egyikőtök másba esne bele és elhagyná a másikat. Amit nem lehet erőltetni azt ne erőltessétek.
tegnap 14:42
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

#2-es vagyok.

Nem nehéz átlátni a helyzetet ám...

tegnap 14:43
 7/27 A kérdező kommentje:
#2 igen tudom. Valahol mégis döbbenet, hogy vadidegen emberek leírják azt amit én is tudtam/gondoltam. Főleg így karácsonykor döbbenet, mert pont hogy arról kéne épp beszéljünk, hogy mennyire szeretjük egymást......
tegnap 14:54
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Biztos csak ez a gond?
tegnap 14:57
 9/27 anonim ***** válasza:
53%

Mondjuk felnőhetnétek végre és rájöhetnétek már, hogy nem dugásból áll a világ.

Felrúgni egy kapcsolatot meg nem tudtok ösztöneiteknek megálljt parancsolni.. és megint a 2 gyerek szívja meg az egészet.

tegnap 15:00
 10/27 anonim ***** válasza:
24%

Az az igazság hogy ja nem szeretitek egymást igazán. Mivel olyan nincs és nem is lesz soha semmilyen párkapcsolatban, hogy mindig egyezni fog a szexuális étvágy így nem kell arra fogni a házasság instabilitását.

Csak tegyük fel, hogy a párod terhesség után hormonzavarokkal küzd, vagy pajzsmirigy működési gondjai vannak és amiatt kevésbé kívánja a szexet. Vagy azt, hogy mivel nem vagy eléggé megértő vele szemben a mindennapokban így nem tud veled szexelni. Ilyen dolgokat meg lehetne oldani ha lenne köztetek igazi mély szeretet.

De mivel nincs így az egyikőtök áldozatot hoz és mártírkodásként éli meg pedig áldozatokat "követel" egy párkapcsolat.

Meg lehetne oldani sűrűbb maszturbálással, vagy lehetne úgy felfogni a szexhiányt, hogy qrva jó lesz ha végre sor kerül rá hiszen ajzószer lehet a várakozás.

Lehetne elkezdeni "randizni", talán segítene ha lassan haladnátok, értsd nem a szex lenne a cél hanem bármilyen szexuális élmény.

Persze, hogy libidó gyilkoló hatással bír amikor te a szexet hajtod míg ő neki biztosan számít a minőség - ahhoz vezető út.

Eléggé baj, hogy a gyerekek miatt inkább eltűrné, hogy másokkal kefélj és remélem, hogy nem egyezel bele.

tegnap 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!