Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van innen még visszaút?
10 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van.
Az utóbbi 2-3 évben én teljesen elhidegültem a férjemtől.
Egyáltalán nem kívánom testileg, persze lefekszem vele hetente egyszer, de csak miatta. Először azt hittem hogy valami bajom van, gyerekek, terhesség, stb.. De már nagyok, 3 és 6 évesek.
Nem vágyom vele együtt töltött időre, esténként inkább egyedül szeretnék olvasni, filmezni, vagy aludni.
Aztán elkezdtem 1 éve újra dolgozni és valami felébredt bennem és látok más férfiakat, néha teljesen feltüzel egy-egy akit meglátok és tetszik, utána esetleg róla fantáziálok, éjjel szerelemrol, szexről, érzésekről álmodom és újra érzem azt ami már nincs. Ilyenkor mindig csalódottan ébredek és arra gondolok, akkor nekem már sosem adatik meg ez?
Még csak 35 éves vagyok.😔
Én is éreztem ezt 37 évesen 2 gyerek után...hogy akkor ennyi volt?
Őszintén innen már csak idő kérdése, mikor lesz válás. Nálunk sok más gond is volt, de aztán végleg szétmentünk. Azóta a 2. kapcsolatom van (az első az ex után meghalt), de már lenyugodtam és a kapcsolatunk is minden téren kiváló. De azóta 15 évvel öregebb is lettem :-)
Én is szoktam így érezni. Nálunk más gond van. A férjem mindent megtesz hogy ne menjek dolgozni. Munkát válltott, hogy több pénzünk legyen de így sokkal elfoglaltabb, ha valamelyik gyerekkel itthon kellene maradni, ő nem tudna táppénzre jönni, mert akkor sok kiesik a bevételből.
Elmondja havonta, hogy én ugyse találok munkát meg a táppénzes távollétek miatt ugyis kirugnának
Egyetemet végeztem, 4 nyelvvizsgám van. A gyerekek előtt nagyon sikeres volta és többet kerestem mint ő.
Attól fél hogyha dolgozni fogok rögtön dobbantok a házasságunkból.
Randizzatok. Gyerekek a mamához, vagy szitterrel játszira, stb (ne legyenek otthon). Megbeszélitek a randi helyét és idejét, külön-külön elkészültök és ott tali. Mint amikor csak jártatok. Séta, vacsi, valami program, és ha jól sikerült és kedvet kapsz, otthon szex (ezért ne legyenek otthon a gyerekek, vagy ha nem megoldható, akkor ne otthon legyen a szex, hanem máshol). Szigorúan tilos közben a gyerekekről beszélgetni, nem anya és apa, hanem férfi nő minőségben vagytok ott.
A leírásból az látszik, hogy a figyelem hiányzik neked elsősorban, a férjed tegye oda magát, mert nagyon úgy néz ki, hogy garantáltnak veszi a jelenléted és a szexet, ami neki alanyi jogon jár és neki semmit nem kell tenni érte.
Ez a menjetek randizni,séta,vacsora,üveg bor,kettesben eltöltött programok stb.stb.
Akkor mi van,ha semmi nem változik??
Érzelem vagy van vagy nincs! Azt nem lehet ilyen programokkal feléleszteni!
Max.a Facebookon látják,hogy milyen " boldogok",de ennyi,ami csak önbecsapás,eröltetés. Közben nettó hazugság,mert a négy fal közt nem boldogok!
Hagyjuk már,hogy ezzekkel vissza lehet hozzni azt,ami elmúlt vagy eltört valamelyik félben.
Ilyenkor a szokásos módszer van,gyerek és hitel miatt marad a langyos...évekig. Közben megcsalás,flörtölés,álmodozás.
Hagyjuk,mert csak lepontozás lesz...
Nálunk is hasonló a helyzet, de itt én vagyok a férfi. Nálunk egy gyerek volt, de a mai napig sokat kivesz belőlünk. Feléli az energiánkat. Mire este odajutnák a szexig, a feleségem már a gyereknél horkol.
De igazából már nem is kívánom, bezzeg más nőket észreveszek. Gonosznak érzem magam, de hiába próbálom erőltetni, nem megy.
Erre két megoldás van: vagy elfogadjátok, hogy ez van és leélitek így az életeteket, vagy elváltok.
Sajnos a legtöbb házasság előbb-utóbb ide jut. Csak erről sokszor tabu beszélni.
Szerintem teljesen természetes, amit éreztek. Ilyen az emberi alaptermészet, eredetileg nem arra lettünk tervezve, hogy egy életet egy emberrel éljünk le. Ettől még sikerülhet keveseknek. Néha valóban úgy egymásra talál két ember, hogy szeretetben leélnek egy életet, de a nagy lángolás ott se tart örökké.
Azt kell átgondolni, mi a jobb. Benne maradni ebben és a stabilitás miatt egy emberrel végigcsinálni, vagy néhány évente lecserélni a párunkat az épp aktuális vonzalomnak megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!