Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kapcsolat végét jelenti? Van innen "visszaút" ?
Figyelt kérdés
Egy-egy találkozásunk után már inkább vagyok szomorú, mint boldog.
Régebben (még 1-2 éve) a találkozásunk feltöltött, kivirultam, boldog voltam utána.
Huzamosabb ideje ez nincs így. Leszívottnak, fáradtnak, és leginkább nem megbecsültnek érzem magam a találkozóink után.
A gond talán az utolsón van, hogy nem érzem hogy fontos lennék neki, amolyan biztosra vesz.
Nagyon sokszor kommunikáltam ezt felé, hogy nekem fontos hogy megbecsülve érezzem magam, mutassa ki. Rengetegszer mondtam neki! De nem változott semmi.
Szerintem az oka, hogy egyszerűen nem becsül. És ezt nem tudom kierőszakolni. Én pedig így kellemetlenül érzem magam.
28/L
febr. 27. 20:56
1/4 anonim válasza:
Ha így érzed magad és ő nem tesz annak érdekében semmit, hogy jobban érezd magad akkor jobb a szakítás, mint vele maradni.
4/4 anonim válasza:
Ha ennyi idősen több ,mint 2 éve nem éltek együtt, szerintem pláne felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!