Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszamondtam a közös nyaralás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszamondtam a közös nyaralást a barátnőmmel és az Ő társaságával, napokat veszekedtünk ezen, és tegnap óta semmit nem beszélünk, innen már nincs visszaút?

Figyelt kérdés

Elment a Sziget fesztiválra a barátnői unszolására, akik közül elvileg 2-en is megígérték, hogy hazadobják, merthogy Ők nem isznak úgy sem alkoholt.

Hajnali 2-kor csörög a telefonom, természetesen mind a kettő ivott, és nem tud hazajönni a barátnőm, merthogy elvileg korlátozták a kártyáját amiért elérte a 100k-s költést aznap, ezért taxit sem tud hívni.

Így hát elmentem érte, 1 órára lakom a helyszíntől, ellenkező irányba hazaviszem, 1,5 óra vezetés vissza úgy, hogy másnap megyek dolgozni reggel 8-ra.

Egész munkaidő alatt gondolkoztam, egyrészt hogyan lehetett és mire bent elkölteni 100 ezer forintot? Másrészt ha ketten megígérték, hogy hazaviszik, akkor miért nem tették? Harmadrészt ha nem tudott már költeni, a nagy barátai közül miért nem volt egyikben sem annyi, hogy hív neki egy taxit? Pláne azok közül akik végül ígéretük ellenére haza sem vitték?

Beszéltem erről aznap este a barátnőmmel, aki védte a barátait, én pedig mondtam, hogy én ilyen emberekkel sehova nem megyek, részemről ez esélytelen.

Ezen természetesen összevesztünk, 2 napig ment a veszekedés írásban, este telefonon.

Tegnap óta pedig nulla kommunikáció.

Szerintetek mit csináljak?

aug. 13. 13:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Vard meg amig lehiggad es vege a szigetnek.
aug. 13. 13:16
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha egy sort 2-3 ezer forintal szamolok es egy 2 centes rovidet vagy 4 ezer egy froccs akkor sem ihatott el ennyit egy no.. 100 ezerbol megtermett ferfi letemre sem innek el ennyit 1 nap alatt hiaba ilyen magasak az arak.. sacra valahol 50-60 kozott vegeznek.. de egy no??!
aug. 13. 13:18
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hogy ment el 100k, nem tudom a benti árakat, és azt sem, hogy bent mennyit fogyasztottak és ki hogy fizetett.
aug. 13. 13:25
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Youtuba ra keresel van fent csomo video ahol az arakrol beszelnek.
aug. 13. 13:28
 5/19 anonim ***** válasza:
87%
Nekem ilyen költekezés mellet ilyen lány nem kellene. Az is más lenne, ha felvállalná hogy néz, ez volt. Nekem ez az alkoholizálás, 100EFt mínusz, az ilyen haverok amik neki vannak nem pálya. Én pl. a nagyvilági nőket nem szeretem, de ez az én dolgom, te lehet hogy más vagy. A Sziget meg nem erény, sőt.
aug. 13. 13:33
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a lényeget.

Annyira kiütötte magát, hogy érte kellett menned?

Miért nem hívtál neki taxit te?

Pontosan mi köze van az egésznek a nyaraláshoz? Vagy a pénzről van szó?

aug. 13. 13:37
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
1 óra taxi az legalább + 40 ezer forint..
aug. 13. 13:50
 8/19 anonim ***** válasza:
97%

#6 Olvasd el figyelmesen a kérdést. A Kérdező most döbbent rá, hogy neki nem szimpatikus az a társaság, akivel nyaralni tervezett.

Kérdező, teljesen oké, hogy lemondtad ezt a nyaralást. Azt sem kell feltétlenül bánnod, ha szakítotok.

aug. 13. 13:53
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
8. Én is így gondolom!
aug. 13. 13:58
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Baratok jol lerantottak.. biztos itatta meg ette oket is.. ilyen kihasznalos selejtek nem kellenenek.
aug. 13. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!