Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszamondtam a közös nyaralást a barátnőmmel és az Ő társaságával, napokat veszekedtünk ezen, és tegnap óta semmit nem beszélünk, innen már nincs visszaút?
Elment a Sziget fesztiválra a barátnői unszolására, akik közül elvileg 2-en is megígérték, hogy hazadobják, merthogy Ők nem isznak úgy sem alkoholt.
Hajnali 2-kor csörög a telefonom, természetesen mind a kettő ivott, és nem tud hazajönni a barátnőm, merthogy elvileg korlátozták a kártyáját amiért elérte a 100k-s költést aznap, ezért taxit sem tud hívni.
Így hát elmentem érte, 1 órára lakom a helyszíntől, ellenkező irányba hazaviszem, 1,5 óra vezetés vissza úgy, hogy másnap megyek dolgozni reggel 8-ra.
Egész munkaidő alatt gondolkoztam, egyrészt hogyan lehetett és mire bent elkölteni 100 ezer forintot? Másrészt ha ketten megígérték, hogy hazaviszik, akkor miért nem tették? Harmadrészt ha nem tudott már költeni, a nagy barátai közül miért nem volt egyikben sem annyi, hogy hív neki egy taxit? Pláne azok közül akik végül ígéretük ellenére haza sem vitték?
Beszéltem erről aznap este a barátnőmmel, aki védte a barátait, én pedig mondtam, hogy én ilyen emberekkel sehova nem megyek, részemről ez esélytelen.
Ezen természetesen összevesztünk, 2 napig ment a veszekedés írásban, este telefonon.
Tegnap óta pedig nulla kommunikáció.
Szerintetek mit csináljak?
Nem értem a lényeget.
Annyira kiütötte magát, hogy érte kellett menned?
Miért nem hívtál neki taxit te?
Pontosan mi köze van az egésznek a nyaraláshoz? Vagy a pénzről van szó?
#6 Olvasd el figyelmesen a kérdést. A Kérdező most döbbent rá, hogy neki nem szimpatikus az a társaság, akivel nyaralni tervezett.
Kérdező, teljesen oké, hogy lemondtad ezt a nyaralást. Azt sem kell feltétlenül bánnod, ha szakítotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!