Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ha a lány több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha a lány több programot is visszamond, akkor ez felfogható egy burkolt visszautasításnak?

Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
attól függ hogyan, írd le ide vagy privátban :) privát jobb lenne mert ugy mégiscsak személyesebben tudunk társalogni erről de ahogy gondolod :)
2014. máj. 21. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen annak értelmezhető.
2014. máj. 21. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:
ha elmegy veled, az se mondható tutira(az ő részéről), hogy meg akarna ismerni közelebbről...
2014. máj. 21. 10:37
 4/6 anonim ***** válasza:
a nők számitoak röff
2014. máj. 21. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:

helyzetfüggő

mennyi az a több program is?

elfoglalt egyébként?

én is 3 randit lemondtam, de nem azért, mert visszautasítottam a srácot, hanem távkapcsolat volt, messze laktunk egymástól, egymásnál kellett volna aludni és ezt még korainak éreztem. aztán negyedik alkalommal csak kirándultunk, arra már elmentem, és azóta is együtt vagyunk, imádom.

2014. máj. 21. 13:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá.
2014. máj. 21. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!