Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg nem tetszik, ha egy lány ki van sminkelve?
Sokszor láttam itt GYK-n, hogy a pasik nem szeretik a sminket, pedig szerintem sokszor észre sem veszik, ha egy lány ki van festve.
Én személy szerint minden nap sminkelek, van 1-2 apró bőrhibám, de alapozót nem használok, a szememet sem festem erősen, inkább csak kiemelem azt, ami amúgy is szép. Szerintem az előnyös smink is hozzátartozik az ápltsághoz, szerintetek?
Az erős rúzs nálatok kizáró ok lehet ismerkedésnél? (van egy srác, akinek tudom, hogy nagyon bejön a vörös száj, és én nagyon szeretem a rúzsokat...) 18L
Az eltúlzott smink nem jön be.
Nekem is tetszik a piros száj pl
18/F
Dehogynem tetszik :)
Persze abban is vannak fokozatok, a táncosok sminkjétől (az pandamaci, de messziről egyébként tényleg nem látszik ha kevésbé van kestve) a csak kevés szempillaspirálig.
Részemről az belefér, hogy különleges alkalmakkor (esküvő, bál, vagy amit említettem táncverseny) viszonylag erősen ki van festve a nő, átlag buliba is rak fel valami szemfestéket, hétköznapokban meg max kihúzza a szemét, vagy még az sem.
De ez csak az én egyéni véleményem, más biztosan mást szeret.
Amúgy aki tudja viselni, azon a lányon nagyon jól néz ki szerintem is a vörös rúzs :)
Nekem jobban tetszik a természetes sminkmentes arc, bár belefér ha a szem ki van emelve.
A rúzsos száj meg kifejezetten nem tetszik, főleg ha valaki pirosra keni. Az egyáltalán nem vadító, inkább nagyon taszító.
26/f
3 fajta lány van.
1. Aki szép és rásminkel még. (Itt nincs értelme vakolni az arcot.)
2. Aki kevésbé szép és a sminkel lesz szép. (Nála érdemes festeni.)
3. Aki nem szép + még a sminkel tovább ront a helyzeten.(Itt sincs értelme a sminknek.)
Te melyik vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!