Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Tényleg nem tetszik, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tényleg nem tetszik, ha egy lány ki van sminkelve?

Figyelt kérdés

Sokszor láttam itt GYK-n, hogy a pasik nem szeretik a sminket, pedig szerintem sokszor észre sem veszik, ha egy lány ki van festve.

Én személy szerint minden nap sminkelek, van 1-2 apró bőrhibám, de alapozót nem használok, a szememet sem festem erősen, inkább csak kiemelem azt, ami amúgy is szép. Szerintem az előnyös smink is hozzátartozik az ápltsághoz, szerintetek?

Az erős rúzs nálatok kizáró ok lehet ismerkedésnél? (van egy srác, akinek tudom, hogy nagyon bejön a vörös száj, és én nagyon szeretem a rúzsokat...) 18L

2014. máj. 20. 15:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én kifejezetten utálom ha egy nő nem sminkeli magát imádom főleg az erősebb sminkeket szeretem a nőkön pl:vörös rúzs száj kontur kicsit kur...ás de tetszik de bejön a szolid smink is egy nő igen is sminkelje magát mar csak azért is hogy jobban éreze magát vagy ha unatkozik othol egy nő szexyseb és csábosabb ha ki sminkeli magát 23f
2014. jún. 2. 17:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon is szeretem! 20/F
2014. jún. 2. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!